Dobry den. Dieta mi dali z porodnice s opuchnutym okom, vraj z prievanu. Doma som zistil ze ma opuchnuty nos, oko a spankovu cast lebky. Vyzera to ako keby niekomu spadol na zem. Co si o tom myslite? Vraj opuch nosa je z porodu, ako zena tlacila. Ako sa riesi zaloba na nemocnicu? Okrem toho ma 4 pichy od injekcie. Co mu asi pichali? Vobec sa nenamahali mna ani matku informovat.
pol hlavy novorodenca opuchnuta vraj z prievanu
Aj ja sa priklanam k tomu, aby si siel s dietatkom k lekarovi, nech zisti o co ide.Potom to budes riesit.
maruska123,netreba mu takto nadavat do sedlakov, nakolko sa skus vzit do jeho situacie.. Ty by si sa nebala o svoje dieta?Treba mu poradit a potom sa uvidi, co to vlastne je, mozno nic take, co si myslel,ale mozno ich mali informovat v nemocnici,ak sa nieco pri porode udialo...si myslim.
...v prvom rade chod s dietatkom na pohotovost kym nebude neskoro...a potom ries tieto veci...
a co do nej napises? nemas dokaz, ze mu nejako ublizili.
a co sa tyka toho vpichu, asi mu dali, co potrebovali, resp mozno mu odberali krv...
zas dalsi sedlak z dediny sem vypisuje veci z porodnice, pritom vobec nevie, ako to tam funguje a zo vsetkeho obvinuje nemocnicu...asi tak mi to pripada