suuuurne...pri fajceni partnera mam aj nieco zvlast robit alebo staci s hlavou hore dole? lebo sa nikdy pri fajceni neurobil. iba ked som ho robila rukou
oral
ahoj ivka2.tak to maš teda pravdu!stalo sa to aj mne,oko som mala krvave jak drak.je to neprijemne to je fakt.
dajte bacha na oci...stipe to ako kyselina:))mne sa to uz prihodilo:))nic prijemne:)))mala som cele oko krvavo cervene:)))ale prezila som..len to bol trapas...:))
niesi sama drahá pirana,kto ma takýto problém.ak ta to napína a podobne,tak to potom dokonči už len rukou,alebo navrhni priatelovi,nech sa ti urobí na prsia,alebo bruško,je to pre chlapa tak isto vzrušujuce ako do pusi.vždy to račej riešit takto,ako to potom vypluvat a utierat do plachty a veci podobné.
A neboli vas z toho cela pusa?Mna to najprv bavi,ale po 5-10 minutach ma uz tak boli cela sanka,ze to musim striedat s rucickou smatralkou. No a spat k tomu prehltaniu.Ja by som aj chcela,ale vzdy ma napne,tak to uz radsej neskusam a necham v puse a potom idem na vecko a ide to dolu umyvadlom.Viem,skoda,ale co uz.
beruška, vidíš? ty si na desať sposobov!
beruska ty si troška mimo :o) mandle???
Jój, kde to len pojde, vieš.
nieze mu vytiahnes aj mandle :-)))
Ešteže ja mám taký dobrý sací reflex, ja normálne odsajem všetko. A teraz, tras sa, objekt!
ako ktore :)