Chcem sa Vás spýtať, ako sa zbaviť tejto myšlienky..Mám len 13 ale stále mi koluje v hlave myšlienka a hlas ,,Začni fajčiť"...Prestal ma baviť život, preto to je.... :( prosíím pomóóc!
Neustále chcem začať fajčiť
ako ta v 13 rokoch moze prestat bavit zivot ?? :D pockaj za 2-3 roky ked pride prva neopätovana laska !! to co,das sa potom na drogy,lebo uz fajcit budes ?? .... ja som zacala fajcit v 15 rokoch a prestala som v 24.okrem toho,ze som smrdela jak barova onaaaa... mi to neprinieslo nic !! ono je zbytocne ti to odhovarat,lebo ta to aj tak bude pokusat....
A co my s tym akoze mame urobit? Skus putat pozornost nejakym prijemnejsim a menej otravnym sposobom.
tak si zapal. je to take hnusne, ze ta snad ta nutkava myslienka prejde.
dobre vies preco si chces zapalit :) kto fajci, kamoska? nejaky tvoj vysnivany chalan?
Ja neviem čo by sa stým vyriešilo....Proste ta myšlienka nejde von a neviem to ovplyvniť
nutititi, venuj sa skole a konickom, pubertalna nezrelost a nevyrovnanost ta este zopar rokov potrapi...
kriste :))) prestal ta bavit zivot a preto chces zacat fajcit? fajcenie ta nezabije hned. fajcenie je taky hnusny zlozvyk ze sa moze stat ze sa ho v zivote nezbavis, cim skor zacnes, tym neskor sa ho zbavis. co ti da fajcenie hm? ale chapem tvoje pocity, si v puberte, mas to tazke. skus si radsej pohladat kamosky co maju podobne trable ako ty a vykecavajte sa. a vyhybaj sa drogam, alkoholu a sexu najdlhsie ako dokazes :)