Chcem sa vas opytat co mam robit, mam18 rokov a este nemam pravidelnu menstruaciu, moj cyklus je okolo 40 az 60 dni raz mi meskali pol roka, neviem ci s tym mam ist na gynekologiu alebo sa mi to upravi poradte mi dakujem
Meska mi to
Ma tu niekto skusenost s podobnym javom:mesiac mi vymeskali kramy a teraz cakam na dalsie..Bola som ale vtedy na dovolenke s partnerom a dost daleko.Moze to suviesiet s cestovanim?Tehotensky test som si urobila uz dva krat a stale je negativny(a tie testy su dnes dost spolahlive,ako som pocula).Nemam moznost navstivit ginekologa,lebo som mimo SK a dostanem sa tam asi tak o 2 tyzdne.Dik!!
gynekologické vyšetrenie a ultrazvukové vyšetrenie ti vnesie jasno do tvojho problému
Samozrejme by si mala zajsť na gynekologiu aby sa zistila pričina nepravidelnosti... Je to dosť veľky interval meškania a v tvojom veku by sa ti to už malo upravovať na pravidelne... Bola si už niekedy na gynde??? Tak sa neboj a choď sa poradiť s lekarkou ona ti už povie čo a ako ...
samozrejme, ze s tym mas ist ku gynekologovi. V tvojom veku uz by si mala mat pravidelnu menstruaciu.
Nemas nahodou ppp, vtedy to babam tiez rapluje.