Ahojte,mam taky problem:na hrudi mam pocit tlaku lava strana mi trpne, aj lava ruka ma bolí co to moze byt.a este niečo ked idem na vecko po stolici mi ide krv mam nieco s črevami alebo co? poradte dakujem
co mi je
Kovová chuť v ústach, vtedy je ak sa nemýlim zvýšený cukor.
ja nepapam vitaminy a tiez to citim
ahoj jozefina-neuzivas nejake multivitaminove pripravky??ak ano, moze to byt sposobene mineralom-zelezo
to by zujimalo aj mna, ta kovova chut, pretoze aj ja take citim
Ahojte.Uz dlhsi cas citim kovovu chut v ustach. Zo zaciatku to bolo len sporadicky, raz za cas. No momentalne ju mam dva tyzdne v kuse. Vie niekto co to moze byt?
no ved aj mna to nici, ale ked ja myslim hned na to najhorsie. azda sa zajtra odhodlam dik
dakujem vam, efka mam 24 neviem ci prekonam ten strach ale budem musiet ist k tomu Dr.bojim sa ze to bude nieco vazne
S tým tlakom a tŕpnutím na ľavej strane to pretrpíš ale s tou stolicou by som to neriskovala a hneď zajtra by som sa vybrala k Dr. Môže sa síce jednať len o popraskané žilky ale môže to byť aj niečo vážnejšie, a keď Ťa vyšetria, budeš kľudnejšia...
ahoj, ten tlak na hrudi a bolest ruky to mozes mat nieco so srdcom alebo je to od chrbtice alebo stres, no a ta krv-s tym by si mala ist k doktorovi mozes mat hemoroidy alebo nieco s hrubym crevom, kolko mas rokov?