Dnesny vecer rozhodne - poradte prosim...

Príspevok v téme: Dnesny vecer rozhodne - poradte prosim...
anjelik123

Mala som tu viacero tem, hlavne Maoam vie, o co ide...Som s priatelom 3mesiace, asi po mesiaci mi povedal, ze na vsetko ideme prilis rychlo (co mu vsak nebranilo vyspat sa so mnou po tyzdni - uznavam, bola to moja chyba). Vtedy chcel, aby sme sa spoznavali nadalej, povedal, ze ma ma moc rad, ale nemiluje ma, vraj ma lubi ako sestru, ktoru nikdy nemal, aj plakal:(

Avsak tiez som z neho dostala, ze stale ma city k byvalej, stretavali sa tajne, mala partnera a dieta, moj priatel chcel, aby od neho odisla, ona vsak po 2 a pol roku takychto stretnuti, ked on jej dal na vyber, bud alebo, povedala bohuzial. Mesiac a pol na to sa zacal stretavat so mnou. Dala som mu vtedy tyzden cas, stale mi vsak pisal a volal, poslala som ho za nou, nech si urovna co citi, bol za nou v praci asi 5minut a vraj jej nenavrhol, aby to dali naspat dokopy, ale ona sa ho pytala, ci niekoho ma, tak povedal, ze ano a ona mu povedala, ze tak je to spravne, lebo ona by svojho partnera neopustila kvoli dcere a tak.On pocas toho ako sa stretavali aj spal s inymi, lebo ona si ho nechcela viazat, podla mna vsak keby ju miloval, tak by sa inej zeny nechytil, lebo ona s tym svojim tiez nespavala.

Po tom tyzdni sme sa dali naspat dohromady, povedal, ze ma lubi, a teraz po 3mesiacoch sme zasa tam, kde na zaciatku, citila som, ze nieco nie je v poriadku, nedokazala som mu otvorit srdce a dobre som tusila, vcera mi priznal, ze ju nemiluje, ale lubi mna aj ju, 50 na 50, ze ma nechce stratit, dnes sa mame stretnut a porozpravat a ja neviem co robit.Zdravy rozum mi hovori ze mam povedat navzdy zbohom, ale ja ho uz lubim a to velmi.

Poradte mi prosim, ja uz nevladzem premyslat:(

Maoam

mala by si dat dokopy hlavne svoju psychiku a neriesit to tym, ze stale zacnes vztah s nejakym idiotom, co tak byt nejaky cas sama?

ked porovnavas terajsieho s tymi pred nim, tak sa necudujem, ze z toho vyjde ako princ, ale porovnavaj s lepsimi od neho! nie s tymi, co ti nadavaju, hadzu ta o zem alebo ta ani nie su schopni pohladkat

problem je v tebe, ten musis vyriesit

potom ta prestanu pritahovat stratene existencie

anjelik123

Ja mam tiez 25.Prezila som 7rokov zivota s niekym kto ma nevedel ani poriadne pohladkat, takze som stratila par rokov tak isto, nechcem davat sance hocikomu, ale uz som 2 roky sama, s dvoma som sa rozisla, jeden mi chcel v posteli nadavat, druhy ma hodil na zem ked sa rozculil a s tymto je to take ake je, ale nie je oproti ostatnym zly.Proste nemam stastie na lasku, to je vsetko.Na to sa nepotrebujem zoznamovat s inymi zenami, ktore maju nieco taketo, mne to nepomoze=/

User_37597

JA by som ta tak rada zoznamila s jednou babou ktora je zhodou okolnosti moja kamaratka.ma 6 rocny "vztah"(aspon ona to nazyva vztahom) este zo strednej a myslim ze niekde medzi 2 a 3 rokom to uz bolo na rozpadnutie kvoli nevere.mali od seba prestavku asi pol roka alebo rok a potom sa dali dokopi zas na jednej party.a ako to vyzera u nich?ona si predstavuje pekny,zreli vztah ale on ju pri prvej hadke ktora nastane posiela domov z recmi typu:"chod prec,uz ta nechcem ani vidiet,si chora a najvacsi omyl mojho zivota bol ked som sa dal s tebou dokopi znova"
no a naposledy som jej robila butlavu vrbu ked ona zistila ze on ju nie moc pekne ohovara na nete pred inou babou a boli to reci ako ze pri nej zostarol,ze by potreboval nieco nove,toto ho uz nebavi a ze mu chyba henta a ta baba.no a samozrejme moja rada znela ze nech uz sa uvedomi a nech ho necha.ved je pekna,buducnost ma pred sebou,dobra praca,dobry plat,ma kamaratky a bola som ochotna aj o polnoci ist za nou do mesta ked jej bolo tazko.no a ako to dopadlo?zas vahala tyzden a zas asi po 10 krat sa snim dala dokopi a to som jej pred tym ako dosiel zanou sa udobrit povedala ze sa zahrame na "popolusku"-ze do polnoci som jej butlava vrba ale po polnoci a teda od dalsieho dna nech sa mi uz nesnazi ani jediny raz ho spomenut nie to este sa stazovat ze co jej urobil".raz to este skusila ked mi napisala v skratke na fb ze aku to malo dohru ale to som jej neodpisala a ked som snou aj volala hovorila som o niecom inom a ona to uz nevytiahla co znamena ze to pochopila ze u mna uz nenajde utechu pretoze si sere sama na hlavu a nie hovna ale rovno sracky.
takze mile rada by som vas zoznamila.vies ako by ste si rozumeli?kazdy den by ste sa jedna druhej postazovali na toho svojho,vyplakali sa a potom by ste im to zas odpustili a takto by ste celi zivot premrhali s takymi k.kotmi ;)
podotykam ze ona ma 25 rokov a teda tie najkrusnejsie roky zivota zahodila kvoli takemu tlkovy ako je on.touto cestou by som rada pozdravila MIRA :D

anjelik123

ja viem, bola som rozrusena z toho co sa dialo, ale to co mi napisal prinasa novy pohlad na situaciu...aspon pre mna, a rada by som poznala nazor ostatnych, nezainteresovanych osob...tak preto...nechcem nikoho obtazovat:(

User_37597

no tak jej poradme vsetci to co chce pocut.
ano je to super chalan,daj mu sancu,zasluzi si to.
dufam ze som ti poradila podla tvojich predstav.
;)

nefinka

anjelik vieš prečo bibisa reaguje tak ako reaguje? lebo si tu založila už x-tém, ktoré sa v podstate stále točili dokolečka o tom istom, vždy ti každý poradil, že ho máš nechať.. načo zasa vytváraš tému a zasa sa v nej pýtaš, či mu máš dať šancu? to si fakt myslíš, že ti ľudia napíšu/poradia niečo iné ako doteraz??NIE,NEPORADIA, opať znovu po x-tý krát ti napíšu, že NIE, nemáš mu dať šancu, ale nediv sa, že tu niektorým potom už lezieš na nervy.

anjelik123

Tak som dostala obrovsku spravu, kde mi napisal vsetko.Vraj keby som stale nevytahovala minulost, uz by na nu davno nemyslel, lebo ich posledne stretnutie bolo chladne, ako dvaja cudzi ludia.Napisal tiez, ze on ani nevie, co to je milovat, lebo mal len 3vztahy, miloval len svoju prvu lasku, ta ho podvadzala a odvtedy on len lubil tie ostatne.(Asi tak ako aj mna) Ale povedal, ze mna by dokazal milovat, len potrebuje troska viac casu a aby som nanho netlacila, vraj je so mnou velmi stastny.Ale preco mi toto nedokaze povedat do oci, ze ma lubi, ze chce, aby sme teda boli spolu, on vie take veci citove len pisat, teda vacsinou.Ked som mu povedala, ze byvaly mi na zaciatku aj kazdy den hovoril, ako ma lubi, tak povedal len klobuk dolu.Boji sa, ze nedokaze ma urobit stastnou, lebo on take veci casto nehovori, vraj laska sa dokazuje cinmi a nie slovami.Ja to chapem, ale preco nevyjadrit aj slovami, nepovedat zalezi mi na tebe, lubim ta, alebo len ja neviem...raz za stvrt roka:( a este napisal, ze ma strach ze si navzajom ublizime, lebo aj ja som podviedla byvaleho priatela a aj on, ma strach z toho, co dokazem urobit a sam zo seba tiez, ale chce uz vztah, kde toto pritomne nebude a bude len laska a stastie, tak co si mam mysliet o tom, mam mu dat poslednu sancu?:(

Maoam

moja, spamätaj sa, mas absolutny narok na to byt milovana muzom, ktory chce na 100% len teba a nemusis sa o neho delit este s inou

urobila si najlepsie ako si mohla a teraz sup-sup pracovat na sebe, na svojej sebahodnote a sebadovere

zvladnes to, tu ti vela ludi drzi palce

nedaj si NIC nahovorit ani sa nim obmäkkcit

anjelik123

ja mam strach, ze som urobila chybu, ze som kvoli svojej netrpezlivosti prisla o niekoho s kym to mohlo byt na cely zivot, proste mam pocit, ze som zlyhala na plnej ciare:( milovat sa asi neda hned, co ak som mala prilis velke naroky?