Mala som tu viacero tem, hlavne Maoam vie, o co ide...Som s priatelom 3mesiace, asi po mesiaci mi povedal, ze na vsetko ideme prilis rychlo (co mu vsak nebranilo vyspat sa so mnou po tyzdni - uznavam, bola to moja chyba). Vtedy chcel, aby sme sa spoznavali nadalej, povedal, ze ma ma moc rad, ale nemiluje ma, vraj ma lubi ako sestru, ktoru nikdy nemal, aj plakal:(
Avsak tiez som z neho dostala, ze stale ma city k byvalej, stretavali sa tajne, mala partnera a dieta, moj priatel chcel, aby od neho odisla, ona vsak po 2 a pol roku takychto stretnuti, ked on jej dal na vyber, bud alebo, povedala bohuzial. Mesiac a pol na to sa zacal stretavat so mnou. Dala som mu vtedy tyzden cas, stale mi vsak pisal a volal, poslala som ho za nou, nech si urovna co citi, bol za nou v praci asi 5minut a vraj jej nenavrhol, aby to dali naspat dokopy, ale ona sa ho pytala, ci niekoho ma, tak povedal, ze ano a ona mu povedala, ze tak je to spravne, lebo ona by svojho partnera neopustila kvoli dcere a tak.On pocas toho ako sa stretavali aj spal s inymi, lebo ona si ho nechcela viazat, podla mna vsak keby ju miloval, tak by sa inej zeny nechytil, lebo ona s tym svojim tiez nespavala.
Po tom tyzdni sme sa dali naspat dohromady, povedal, ze ma lubi, a teraz po 3mesiacoch sme zasa tam, kde na zaciatku, citila som, ze nieco nie je v poriadku, nedokazala som mu otvorit srdce a dobre som tusila, vcera mi priznal, ze ju nemiluje, ale lubi mna aj ju, 50 na 50, ze ma nechce stratit, dnes sa mame stretnut a porozpravat a ja neviem co robit.Zdravy rozum mi hovori ze mam povedat navzdy zbohom, ale ja ho uz lubim a to velmi.
Poradte mi prosim, ja uz nevladzem premyslat:(