Dnesny vecer rozhodne - poradte prosim...

Príspevok v téme: Dnesny vecer rozhodne - poradte prosim...
anjelik123

Mala som tu viacero tem, hlavne Maoam vie, o co ide...Som s priatelom 3mesiace, asi po mesiaci mi povedal, ze na vsetko ideme prilis rychlo (co mu vsak nebranilo vyspat sa so mnou po tyzdni - uznavam, bola to moja chyba). Vtedy chcel, aby sme sa spoznavali nadalej, povedal, ze ma ma moc rad, ale nemiluje ma, vraj ma lubi ako sestru, ktoru nikdy nemal, aj plakal:(

Avsak tiez som z neho dostala, ze stale ma city k byvalej, stretavali sa tajne, mala partnera a dieta, moj priatel chcel, aby od neho odisla, ona vsak po 2 a pol roku takychto stretnuti, ked on jej dal na vyber, bud alebo, povedala bohuzial. Mesiac a pol na to sa zacal stretavat so mnou. Dala som mu vtedy tyzden cas, stale mi vsak pisal a volal, poslala som ho za nou, nech si urovna co citi, bol za nou v praci asi 5minut a vraj jej nenavrhol, aby to dali naspat dokopy, ale ona sa ho pytala, ci niekoho ma, tak povedal, ze ano a ona mu povedala, ze tak je to spravne, lebo ona by svojho partnera neopustila kvoli dcere a tak.On pocas toho ako sa stretavali aj spal s inymi, lebo ona si ho nechcela viazat, podla mna vsak keby ju miloval, tak by sa inej zeny nechytil, lebo ona s tym svojim tiez nespavala.

Po tom tyzdni sme sa dali naspat dohromady, povedal, ze ma lubi, a teraz po 3mesiacoch sme zasa tam, kde na zaciatku, citila som, ze nieco nie je v poriadku, nedokazala som mu otvorit srdce a dobre som tusila, vcera mi priznal, ze ju nemiluje, ale lubi mna aj ju, 50 na 50, ze ma nechce stratit, dnes sa mame stretnut a porozpravat a ja neviem co robit.Zdravy rozum mi hovori ze mam povedat navzdy zbohom, ale ja ho uz lubim a to velmi.

Poradte mi prosim, ja uz nevladzem premyslat:(

anjelik123

Proste pre to, ze ho mam rada, nemilujem ho sice, ale chcem tomu dat poslednu sancu, a zranit sa nedam, zamilovat sa budem vediet az ked on bude milovat mna, takze taku temu isto nezalozim, samozrejme, ze by som chcela lasku navzdy, ale ked to nepojde, tak bohuzial:(

User_37597

Maoam
vyser sa uz na nu.uz som to tvrdila asi 2 jej temy do zadu ze jej neni pomoci.ona je trubka.a o tyzden alebo v januari sem napise temu-nasiel si za mna inu a ja som ho milovala.
je to dieta.nechaj ju uz.

Maoam

nieeeee, prosim povedz ze to nie je pravda, ze si mu dala opät sancu

protirecis si: neplanujes s nim buducnost, pises, ze do toho nevkladas srdce - prosimta tak NA KIEHO PAROMA SI MU DALA SANCU?????????? z akeho dovodu?

ked s niekym nepocitam do buducnosti, tak naco to s nim budem tahat? par dni dozadu si pisala, ze hladas vztah navzdy

ach to je tak schizofrenicke, ale co uz niet ti proste pomoci

anjelik123

MAOAM neuveris mi.Dostala som od neho lizatko a na obale bolo napisane MAOAM, hned som si pomyslela na teba, ci to nie je volaake znamenie, ved to nie je normalne:)

Dala som mu poslednu sancu, ale srdce si velmi dobre strazim.Buducnost s nim neplanujem a nevkladam do toho velke nadeje, lebo tentokrat mi musi dokazat, ze to so mnou mysli vazne a ze je ochotny hodit minulost za hlavu.Priznavam, ze som donho stale rypala a pripominala mu ju, skusim urobit nejaky kompromis a uvidim, co z toho bude, urobila som jeden radikalny krok, a sice nebudem s nim uz spat.Proste kym tam nebude to co ma byt a teda ozajstna laska, kym ma nebude milovat, ja sa nebudem milovat s nim.

Nie som zufalka, mam ho naozaj rada, je zodpovedny a spolahlivy, rozmysla na svoj vek inak ako ostatni, ale ak nebude vediet do povedzme Valentina co chce, tak mu dam zbohom, kratke a navzdy, mozno som hlupa, ale ludia si zasluzia sance, a ked to nevyjde, spomeniem si na vas a na to, ze ste mi vzdy dobre radili, aspon to nebude tak boliet

Henri

Prepac, ale tvoj priatel ma osobnostne problemy. Ak chces s nim ostat,pocitaj s tym, ze ta bude podvadzat. Radim ti, utekaj od takych muzov,lebo budes nestastna. Ty nam verit asi nebudes,vsak?

3nttt

ja neviem...ja ked toto citam tak mi prides ako klasicka zufalka (neber ako urazku ani ako nadavku). podla mna by si od takehoto chlapa mala utekat rychlo a co najdalej. ste spolu 3 mesiace a uz vymysla. zaciatok by mal byt pekny, zalubeny a mala by si byt ty č. 1, a nie ty a ona. to o nom dost hovori a pravdepodobne aj o vasej laske... podla mna je to klasicky prototyp suknickara ktory ta dokaze natolko oblbnut a urobit zo seba este aj najvacsie chudatko sveta, a ty mu to pravdaze hltas. bohuzial podla toho co pises a ako to pises je jasne ze si klasicka a vdacna navnada pre takychto "spekulantov"...

xxxxxxxxxxxx

"a s tymto je to take ake je, ale nie je oproti ostatnym zly.Proste nemam stastie na lasku, to je vsetko"

myslim si ze v tychto slovach si si trosku odpovedala, ze to co robis je len zo zufalstva ze nemas stastie na poriadneho chlapa tak si sa chytila a namotala na prveho ktory je ako tak k tebe dobry a prehliadas tym padom jeho chyby snazis sa sama preesvedcit o tom ze robis spravnu vec a tu hladas len utechu ze ti to niekto potvrdi.

Daj sa do poriadku, podla mna by si mala ostat sama, aj ked ty si asi typ cloveka co sama nevie byt a si zavysla od inych. No skus to, podla mna co zazivas laska az taka nebude ani z tvojej strany ale skor ta zufalost a velka snaha mat vazny vztah. Niekedy ma proste clovek "suche obdobie" prave na ten relax aby sa staral hlavne o seba.

malan

anjelik123: k tejto teme sice prispievam zo strany muzskej casti populacie, ale tu ani nie je tak co riesit, aky tvoj priatel je alebo aky by mal byt a podobne, ale naozaj hlavne TY by si mala uz nieco realne urobit. bibisa a maoam ti tu jasne hovoria, ze ten chalan nestoji za nic vzhladom na to spravanie co ma. A ako ti hovoria oni, hovorim ti aj ja, musis uz nieco urobit, nie len zakladat temy a stale dufat, ze sa na tuto zalezitost niekto pozriet tak ako ty a bude ta presviedcat aby si s tvojim priatelom ostala. To sa nestane, pretoze ty tuto situaciu vidis skreslene, si ovplyvnena tym, ze si jej ucastnickou, ale vsetci co sa na to pozeraju z nadhladu, vratane mna, ti povedia, aby si od takeho cloveka utekala. Ja som tu tiez zalozil niekolko tem, a tiez som dufal ze mi ludia poradia, ale vzdy s vedomim, ze v konecnom dosledku som to ja, co musim konat. A tiez mi ludia radili veci, ktore som ja zo svojho pohladu si nevedel predstavit urobit. ale ked som sa pozrel na vec z nadhladu, vedel som ze maju pravdu. A tak som skutocne to, co mi radili aj zacal robit, a ver mi moj vztah sa mi v mnohom zlepsil. Prestal som len lutovat, rozmyslat a fantazirovat nad tym, ake by veci mali byt, ale rozhodol som sa, ze ja si ten vztah urobim takym, akym by som ho chcel mat, samozrejme aj s ohladom na partnerku. Takze celym tymto vycerpavajucim prikladom chcem povedat, aby si anjelik123 sa rozhybala a podnikla nieco, neriesila minulost a nelutovala, ale kopla toho chalana do zadku:) a ak nie, tak aspon mu stanov prisne podmienky, pretoze ty nie si nejaka handra.
A este raz hovorim, mozno ty aj napriek vsetkym radam si nevies predstavit nechat ho, ale ver mi, na tom, ze ti to vsetci radia, nieco bude....

User_37597

a v prvom rade sa musis naucit prestat sa lutovat..lebo teraz tym ze si potykam nie prvy raz napisala akych si mala priatelov predtym sa lutujes.uz to neni informacia lebo informacia je ked to povies raz.
aj ja som mala alkoholika.zistila som nechala som.aj ja som mala takeho co ma podviedol.zistila som nechala som.a keby stretnem takeho co mi jednu struhne tak najprv mu jednu struhnem ja ale taku ze sa stoho nespamata a potom ho necham.
ono ty si to neuvedomujes ale ty asi vazne chces aby sme ti napisala to co chces pocut.a to je to ze tu ti nikto kto pozna aspon z polky tvoj pribeh nenapise ze ano ostan s nim.vieme kolka bije.tvoj a tej baby co som spominala najvacsi problem je ze sa neviete odputat od osoby o ktorej si myslite ze ju milujete.opak je pravdov.
ked mi raz jeden chalan povedal ze laska neexistuje a je len zvyk nechapala som o co sa jedna.pri tebe som konecne pochopila co mal na mysli.ty si s nim z nudze.podla mna by si sem mala minimalne zavesit svoju foto aby ti tu kazdy napisal ze niesi spatna a ze urcite stretnes lepsieho.

Maoam

a k tomu co za vylev ti to napisal: tak ty nie si zodpovedna za jeho traumy z predchadzajuceho vztahu, kde ho priatelka podvadzala, ked sa s tym on nevie vyrovnat, nech navstivi psychoterapeuta

podla mna prenasa do svojich dalsich vztahov to, co zazil v prvom a 'tresta' kazdu zenu, ale v skutocnosti to patri tej prvej, ktora ho podrazila

ak muz nevie milovat, budes trpiet, preco by si mala trpiet dobrovolne, vies aky je, vies ako ta ten vztah trapil, kolko radosti ti dal, kolko bolesti? daj si to na misky vah

ale bolo jasne ze sa bude snazit ta obmäkkcit, bolo jasne ze budes z toho hotova a das mu sancu, presne to som cakala