Cawte baby, potrebujem jednu radu. Blizia sa vianoce a ja nemam stale ziadny napad s cim by som mohla mojho draheho potesit. Viem, ze vianoce nie su o darcekoch, ale kazda malickost potesi... :-) Moj priatel ma 26 rokov, prosim vas poradte neico originalne :-) DAKUJEM
Co kupit priatelovi na vianoce?
ja by som skor chcela nieco co by mu ostalo na pamiatku,alebo tak ako nejaky zazitok, alebo vylet...
...no u nas lyzovacka nie je v oblube :(((
tak zaplať lyžovačku. teraz na zlavach mas milion ponuk, na 4-5 dni za 60 ečok v pohode..budes mat z toho aj ty niečo :D alebo potom skus kuk ticketportal, nejaký dobry listok by tiez potešil :)JA to budem riešiť asi tak
mimka.a nieco spolu vymyslime!..ja tiez zase nemienim utratit cely amjetok...
petkaaa aspon nie som sama ! :// fakt neviem, nic ma nenapada!!! ja som studentka, takze si zasa nejake honosne a drahe dary nemozem dovolit...
...no ja mam taky isty problem...ten moj ma tiez 26 rokov... stylovych hodin ma niekolko, svetrov milion, aj holiacich strojcekov...nieco k sportu mu kupovat nebudem, lebo mu kupim blbost, parfemy uz odomna ma...knihy tiez, aj hociake puzdra na mobil...sperky nenosi..ja neviem...
On ma hodiniek milion...teeraz letia tie silikonove a tych ma kazdy den inu farbu...a co sa tyka oblecenia, sperkov a podobne...takisto, toho ma habadej! On ma jednoducho svteko, zaraba si sam na seba, takze jemu v podstate nic taketo hmotne nechyba o to to mam tazsie :((
Ja ti poradím niejaké štýlove hodinky chlapi si na tom potrpia neviem ako tvoj priateľ:-)
bože veď ale ty ho poznáš lepšie ako my..a ako dlho ste spolu? čo má rád? robí nejaký šport?
zatial ste mi velmi nepomohli...