Cawte baby, potrebujem jednu radu. Blizia sa vianoce a ja nemam stale ziadny napad s cim by som mohla mojho draheho potesit. Viem, ze vianoce nie su o darcekoch, ale kazda malickost potesi... :-) Moj priatel ma 26 rokov, prosim vas poradte neico originalne :-) DAKUJEM
Co kupit priatelovi na vianoce?
chcela by som byt vaš partner a dostat taketo darčeky :) tiež som raz kupila svojmu partnerovi jazdu autom a vlemi sa mu to pačilo.
na adrop . sk maju super zazitky a aj poukaz ze si moze vybrat zazitok aky sa mu bude pacit a uzije si aj vyber zazitku jeho planovanie a aj samotny trip
na stránke tonzes.com majú krásne hodinky a za dobré ceny.
MVMT ma velmi pekne designy, tiez mam na 24time.sk jedny vybrate, zial si musim este pockat kym budem mat nasetrene peniaze.
Aj ja hodinky, konkretne MVMT black/black na 24time.sk. Podla mna su dokonale:-)
Ja svojmu drahému vždy vymyslím nejaký originálny darček na darcik.sk Podľa stránok sú tam fajn nápady/inšpirácie a ešte aj ušetrím :P :)
Teraz kupujem hodinky www.24time.sk
Ahojte, ja som svojmu manzelovi minuly rok kupila tuningove svetla na auto. Bol z toho nadseny! :)
a co toto, mozte sa tam hojdat aj obaja:
www.origosky.eu
podla toho ake ma zaluby na to sa orientuj, napr. moj muz zbiera jeden druh auticok miniatur :)
niektorí chlapi ocenia dobrý vyber parfemu