obrazky fotky

Príspevok v téme: obrazky fotky
minoska

Zdravím ludkovia .
Chcela by som vedieť váš názor na takéto niečo , čo si o tom myslíte .
Mám priateľa ktorého fascinuju vedľké prsia a zadok ( to asi každého chlapa) ,ale ten môj si sťahuje fotky a robí si albumy , dosť ma to mrzí nakoľko mňa pán boh až tak neobdaroval , viem sú to iba obrázky , zo začiatku som to nebrala moc do úvahy ale už je toho dosť . Som dospela do takého štádia že keď ma chce hladiť po prsiach dám mu ruky preč a načo aj by ma mal po nichj hladiť ked jeho ideal je uplne niekde inde .normalne mi sposobil blok .
Máte k tomu nejaké zdravé argumenty ? dakujem .

Lulu2011

Najst si takeho, ktoremu sa bude pacit aka si, so ziadnou uchylkou na velke prsia, velke zadky a neviem co este a este predtým si urob aj ty albumy velkych penisov a vymakanych tiel...nech nie je v tom sam :)

*inko

najprv som si myslela to iste co bibisa..lenze teraz.. tak rozmyslam..hmmm..album? :D a preco? lebo ma potrebu vracat sa k tym istym znovu? zeby ho tak uchvatili? ja neviem, sak nech si kukne..ale ukladat si do pocitacu? ako maly pubertiak, soplos :D je to divne, ale asi by som to nejak tragicky nebrala:))
niekto zbiera znamky, niekto servitky...niekto nahatinky:)

Lola888

bohuzial blok budes mat,niektori chlapi su zatazeni na vacsie prsia a dokonca aj zeny. Pravda je ze je to zenske a je to sexy.Moj chlap sa tiez tvaril, ze mam prsia ok,ale ked som si ich dala zvacsit,ani o tom nevedel, tak co sa s nim stalo..to je iny chlap v posteli a uplne iny sexualny zivot,kedze sa v tom este viac vyzivam, staci ked mi ich chyti cez tricko a je pif paf...a fotky chce len moje ;)

lubkaaaa

moj chlap si pozera porno v posteli ked vidi ze zaspim a robi si dobre a ked sa ho spytam ze preco si to so mnou nerozda ked ma chut na sex tak povedal ze niekedy ma chu ale nechce sa mu sexovat hybat tak si to urobi sam a rychlo no pride mi to trapne tiez neviem co si mam otom mysliet

minoska

Heatherka- mám 28 a on 32 r. Ja by som také veci sama od seba nevitiahla , len ty si na to narazila tak som pokračovala . Ok budeme to musiet riešiť u sexuológa a nie že ja sas budem trápiť a on si to bude vynahrádzat pri pc a pred všetkým bude zatvárať oči . Dík baby .Pekný zvyšok dna

wreck

minoska, ja to tiez robim, ale som sam. viac-menej som indiferentny voci prsiam, ale galerie zien, ktore su pre mna inym sposobom carovne, na notebooku mam.

zatial vsak nikto nespomenul suvisiacu vec. na galerie nahych zien sa chlap nepozera ako na sportove spravy, aby zistil, ci postupila hantuchova a vypadol federer. na galerie nahych zien sa chlap pozera preto, lebo je pren v sexe velmi klucovy prave zrakovy vnem. chlap az tak nepotrebuje v sexe dej. staci mu naha zena a on si ten dej uz v hlave vymysli ako sam bude chciet.

nerad ti kazim iluzie, ale ako chlap si myslim, ze si to uklada preto, aby sa pri tom mohol spravit. takze sa zamysli, ci je to v sexe medzi vami v poriadku. napriklad ci nie si prilis pasivna a stale cakas az ta on bude dobyjat. mozno sa mu uz vzdy nechce a je menej namahave byt sebecky a spravit sa sam.

iny dovod moze byt ten, ze si s tebou z fyziologickych dovodov nedokaze splnit nejake tuzby. napriklad su chlapi, ktori sa radi suchaju ftakom medzi velke prsiska, co sa asi u teba neda. tym, ze si stiahne ten typ zien, potom si to predstavuje a spravi sa pri tom, naplni tu svoju tuzbu. nieco ako ked mas chut na cokoladu, tak si ju proste ides dat.

nechavam na rozhodnutie pre kazdeho samostatne do akej miery je to zdrave pre vztah a ci to ma potencial prerast do vaznych nezhod. to uz musis vediet ty.

Heatherka

minoska tak potom to neries tuna na tomto fore ale ries to v plnej miere s nim. ak to ma nadalej pc, este raz sa porozpravaj s nim, ak ani to nepomoze, poviem ti len jedno. asi dobre vies, ze nie je nic horsie ako nestastie a nepohoda vo vztahu. potom sa s nim rozid ak si neda povedat. ak nefunguje sex,mas bloky tak vela veci nie je v poriadku.

a ja som skor myslela, ze ak sex nerobi problem jemu, ze ho vzrusujes aj napriek tomu, ze ma tie fotky v pc... lebo jasne, ze ked si si vytvorila sama blok v hlave tak ten sex beries katastrofalne...

neviem kolko mas rokov ale riesit taketo veci mi pride uplne detske. ale ok, beriem kazdy ma ine pohlady na vec...

bibisa, nech bombarduju, mne je to jedno.zvykla som si :D ze neberiem veci tragicky ale realisticky. tak ako ty.

minoska

Heatherka- ako si napísala , ak nemámem problém v sexe nerieš to! no a ak máme ? a on si to kompenzuje hentakým spôsobom , ha? okrem iného som sa s nim o tom rozpravala , som taká keď ma niečo trápi zaujíma ,pýtam sa ,takže vie o tom a napriek tomu to tam má a bohvie čo pred nimi robí.