aky je podla vas najlepsi make up? ktory pouzivate ake mate s ktorym skusenosti? a hlavne ktory je dobry na cervenajucu sa plet? mam s tym problem.. pouzivam afinitone ale vobec nekryje tak ako aby mal.. po hodine som cela cervena a ani nepoznat ze mam make up
Najlepsi make up?
každému vyhovuje iný make up, ťažko takto povedať ktorý bude na tvoju pokožku dobrý
ano ano sonicku myslim, tam som to nasla, vyzera to dobre takze by som to skusila. na problematicku plet to podla mna bude vhodne co povies ?
ja som si to dala do googlu dobre som to nasla na stranke sonicka.sk, ja uz dlhsie hladam ale to je katastrofa, vascinou kupujem z drogerii ale mam dost problematicku plet, a zatial mi nic nevyhovelo, aj ked si makeup zotriem vecer, na druhy den mam male cervene fliacky po tvari, a potom sa uz bojim dat nato este vrstvu makeupu. ta prirodna kozmetika by bola pre mna asi vhodnejsie riesenie :( aspon dufam
U mna je to Givenchy Photo'Perfexion, drogériové make upy už roky nekupujem, lebo s nimi nemám dobrú skúsenosť. Radšej objednávam cez internet (-odkaz odstránený- ) z parfums a trošku zainvestujem ako trápiť svoju pleť kadejakou drogériou..
Tak ten hodvabny make up by aj mna celkom zaujal. Kedze pisu s pudrovym efektom, tak mam prave obavy z toho vysusovania. Ja pouzivam od Annemarie Borlind anti-aging make up a ten plet nevysusa. Obsahuje olej z kamelie. Pekne vypne plet a vyborne sa nanasa, je kremovej konzistencie. Tie z drogerii su pre mna absolutne nevhodne, rychlo sa vpiju a plet vysusia.
mate niektora skusenosti aj s makeupmi co sa tyka prirodnej kozmetiky ? mam vyhliadnuty hodvabny makeup zao, skusali ste ho niektory. musim mierne experimtovat kedze mam problem s klasickymi makeupmi, strasne mi to vysusuje plet a doteraz som vlastne neprisla na to co mi prekaza
Pouzivam dior forever aj puder som spokojna tu plati cena = kvalita.
Loreal - Tru Match je úplne najlepší. Kryje, dobre sa rozotiera do stratena, je prirodzený. Roky ho používam a som spokojná. odteň Ivore apricot
Pre mna skvely make up od Pupy na zrelu plet...ma stredne kryciu schopnost a nevytvara dojem masky na tvari. A ked sa mi tvoria cez zimu cervene flaky na tvari, tiez slusne prekryje. Cena okolo 14,-€.
Ahojte mam uplne novy vichy normaderm teint odtien 25 .som tmava a nesadol mi odtien.PC bola 19,60 eur teraz za 14 eur.v pripade zaujmu piste na m.vojtekova@centrum.sk