ahojte, pocas majstrovstiev sveta v hokeji existovala taka stranka, kde som sa zaregistrovala a potom zacali pytat peniaze. urcite ste o tej kauze poculi, a urcite tiez niektory nachytali ako ja...no a dnes mi prisiel domov list ...co s tym? mam to ignorovat?
sampionat.sk - prisiel mi list:(
ked som zila v Rakusku,aj mne chodil list,kde som mala na zaciatku zaplatit skoro 60 euro.za nejaky IQ-test,ktory som nikdy nevyplnala :D chodilo mi to az z Nemecka !! nic som neplatila,az jedneho dna mi prisiel list,kde sa suma vysplhala skoro na 200 euro+ vyhrazky,exekucia a blbosti ! moj vtedy priatel tam volal,ale nikdy sa nedovolal.potom trosku pozeral na nete,je taka nemecka stranka,kde su kadejake "odrby" a toto co chodilo mne,bolo na druhom mieste v rebricku "internetovych" podvodov ! priatel vtedy poslal vyhrazny list a odvtedy mi uz nic neprislo !!
Ja sa inak divim, ze kolko ludi uvadza svoje pravdive udaje na net :)
neplat, pojde to na sud, ak by naaaahou dali im za pravdu, odvolaj sa,a odvolavaj sa az po najvyssi sud, ustavny sud, europske sudy, proste je to totalny podvod a ako pise lost , nepodporujte takych hajzlov tym ze im zaplatite.
ale ved nevadi ,hlupost sa fackovanim nevylieci :-)))
mne nikto neposle?
staci mi 5 eur
5 krat 6 milionov
to bude lamborghini..
vy ste retardi.. dobrovolne posielate svoje prachy podvodnikom, sa necudujem ze odkial maju na tie nove bmwecka stale..
Einsten, Einsten, GENIUS Ty si bol a si a budes.. ludska hlupost je nekonecnejsia ako VESMIR!!
nemam slov.. zaplat.. cokolvek.. aj na nich prepis svoj byt a auto a dusu a dusu svojich prapravnukov cez 5te koleno..
ebeeeenci, nedavno som o tom cital blog na sme.sk, tak som ti ho chcel najst. ale uz ho autor nechal zrusit. :(
v tomto pripade viac ako inokedy plati vedomosti su sila, tak si pozri aspon diskusiu k tomu, ta zostala.
asi si si moc necitala podmienky pri registracii ,ze ?
skor nereagovat ,ale skus si radu pohladat na nete ....konkretne hladaj meno Miro Antonak ( i na facebooku )