Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Holenie

Príspevok v téme: Holenie
Anonymkaaaa

Ahojte,prosím vás neviem čo to je,ale vždy po holení sa na druhý,tretí deň vyhádžem mám tam červené flaky,niekedy sa mi urobia pupáčiky,svrbí to a dosť aj bolí..Je to tým že sa holím aj do proti smeru ?

čo mam urobiť preto aby sa to už neudialo ?

ďakujem za všetky odpovede.

mužiček

Dufam že ti to pomôže.....lebo fakt uplne hladke vyholenie intimnych oblastí tela je naročne kedże raz dva sa da porezať na veľmi citlvych mietach,a potom to śtipe,ale zase każdy pomaly chceme vyzerať dole uplne hladko oholeny aby to bolo pekne a sexi rajcovne pre priateľov,priateľky....treba prisť len na ten spravny postup holenia a potom to uż pôjde....:-))

muźiček

daj si do googla intimne holenie a najde ti stranky s touto problematikou,niekde su aj navody s obrázkami ako nato,a ćo treba po oholení spraviť......odporučam ti to pozrieť a uvidiš či tí to nejako pomôże.....:)

wreck

vykukni zo stada, kasli na holenie, a ked uz musis, zastrihavaj sa.

su typy pokozky, na ktorej sa to bude robit VZDY. mne sa to robi na krku. pouzival som na to vselico, nejaku chladivu niveu aftershave na vodnom zaklade, chvilu zase od lavery aftershave krem z vytazkami z kozieho mlieka, teraz mam velmi kvalitny krem od l'occitane, zvlhcujuci, s 20% obsahom bambuckeho masla, 30ml za 7 eur, a aj tak sa mi to robi. nastastie som tmavy typ, takze mfp na lehatku. :-)

tvoja plet ti dava najavo, ze mas pouzivat iny sposob.

a teraz do mna, pome, vsetky akoze moderne a trendy babeny... :-D