Vztah so staršou partnerkou

tina

Mám vo svojom okolí 2 páry, kde je staršia partnerka, v jednom prípade o 5 rokov a v druhom dokonca o 11 rokov. Sú to niekoľkoročné manželstvá (cca 18 a 10), majú spolu po dve deti, a ak sa to dá posúdiť takto zvonku, sú všetci šťastní.Preto si myslím, že vôbec nezáleží na veku, ale na vzťahu ako takom.

marcelka

ak si rozumeju po vsetkych strankach, bude to OK a 7 rokov nie je vela. Poznam pary, kde chlap bol mladsi o 15 rokov a doteraz su spolu, cca 10 rokov

kacenkaa

nuz, toto ani nie je az taky velky vekovy rozdiel. Jednu vec si vsak musis uvedomit - ona je starsia a zrelsia, skusenejsia a mozno uz rozmysla nad stalym vztahom. Ak si myslis, ze dosahujes jej uroven inteligencie, nazorov, postoja, zrelosti a ze si schopny naozaj fungovat vo vztahu, ktory je zalozeny uz na niecom inom ako na pubertalnych napadoch, ze jej dokazes poskytnut to, co ona potrebuje a hlavne jej rozumiet a poradit, tak by to nemal byt problem. Mal by si si uvedomit, ze takyto vztah je trochu iny nez vztah s tebe rovnou alebo mladsou zenou. Drzim paste!

čiky

A prečo si myslíš, že by nemalo ? Pokiaľ si rozumiete Vy dvaja tak nieje problém. Všetko záleží len a len na Vás.