Zdravím,mám 1 problém...Pred pár mesiacmi som zacala pocitovat uzkost,neskor aj depresiea mala som jednoducho tazke obdobie.Zacala som sa teda liecit.Doktorka mi predpisala AD ktore beriem uz mesiac.Som celkom v pohode az na jednu vec.Uz asi 2 tyzdne mam problemy s vyjadrovanim.Ked niekomu nieco hovorim niekedy neviem najst tie spravne slova najme tie odbornejsie.Dlho rozmyslam ako sa to slovo povie.Napriklad chcem povedat ze je nieco co sa da dobre vyuzit a ani za svet si neviem spomenut na slovicko ,,prakticke,,..Citam strasne vela takze tym to asi nebude..Chcem sa spytat:Suvisi to s mojimi psychickymi problemami alebo s niecim inym??
Neviem nájsť vhdoné slová
Mam rovnaky problem a dooost mi to lezie na nervy pretoze tie odborne nazvy potrebujem denne a vyzeram potom ako debil.
...tak je to mozno tymi liekmi-nekoncetrujes sa tak-pozri si neziaduce ucinky na letaku...
pozri- : nie nikdy pred tym som nemala taketo problemy...Spozorovala som to pred asi 2 tyzdnami po prvy krat
...a mala si toto iste aj pred branim liekov?
no to máš ešte to lepšie ...ja neberiem žiadne lieky ani nič podobné....ale vypadávajú mi zase slovíčka bežne používané aj niekoľko krát za deň. hmmmm
Nie, liekmi to nie je. Je to spôsobené samotnou chorobou.
tak to najskôr bude asi tými liekmi...