Moja moma je kruta

Príspevok v téme: Moja moma je kruta
1NATASKA1

A ja neviem ako dalej, od mala bola na mna a sestru velmi prisna, nikdy ma za nic nepochvalila, naopak, vzdy som bola nemozna, a jej najhorsia vlastnost je...stale upratuje, nonstop, nadava mi aka som strasna bordelarka, oduje sa neskutocne a nekomunikuje aj mesiac, ked som doma, zo vsetkym trieska, bucha va dava mi najavo aka som neschopna a v kuse na mna giali,,,ja som 30 rocna ,normalna zena,niesom ani lajdak,ani bordelar...nerozumiem preco mi mama takto ublizuje,trva to od malicka a ja uz nevladzem..

kkaffe

nechápeš, prečo máš takú mamu? Spýtaj sa jej, aké mala detstvo, všimni si aký má vzťah so svojou mamou (tvojou babkou). Určite neni zlá len preto, lebo sa rozhodla byť hnusná. Buď jej niečo chýba, niekto ju zraňoval podobne ako teba, alebo sa nevie realizovať - splniť si svoje sny, robiť to čo ju baví a je frustrovaná. A vybíja si to na tebe. Neviem. Možností je určite viac.

malediva

Moja mama je zase skvela zena, milujuca, ale strasna bordelarka, podla mna by prekonala kazdy rekord v tomto :( Neviem co je horsie.

Lulu2011

nataska - aj ja nad tým niekedy rozmyslam, ale nechcem byt lutostiva, tak sa to snazim brat ako fakt, ze je proste taka, vela krat mi ublizila slovami, ale rodicov si nevyberame, ja ju mam rada aj tak, snazim sa vnimat tie lepsie stranky, ktore ma, co mozes ovplyvnit je vyber partnera, priatelov, tak sa zameraj na to, mamy uz nezmenime, aspon mne sa to za 29 rokov este nepodarilo :) a myslim, ze slovo mam ta rada, alebo lubim ta, nikdy nebudem pocut z jej ust

Lulu2011

tak uz mas dost rokov, osamostatni sa, ak je to mozne, ja mam rovnaku mamu, ale nastastie s nou nebyvam od svojich 24 rokov