ahojte :) nemozem tu ist ku doktorovi, ale nastastie na Vianoce som na SR tak toa ni neriesim lebo je to uz o mesiac,
lenze naozaj by ma zaujimalo ako mam sama sebe pomoct ked mam pravu cast hrdla, uzlinu brualne zapalenu napuchnutu a prave ucho aj zalahnute casto?
preco sa mit o stalo? - som celiaticka(hoci v testoch mi to neukazalo tak enmam zlavu an vyrbky ani ofic, diagnozu, ale inak stale mam problemy z psenice tak aj ja aj moja Dr. vieme ze neoficialne nesmiem jest muku)...no a par X som to v poslednej dobe porusila. Viem ze to moze ybt z toho, ale co ak nie? Mame tu momentalne chripkovu epidemiu no ja som zdrava. Tak neviete nahodou co mam s tym robit?
Nemoze to ybt aj z psychiky? - hoci sa mi velmi apci, kde som, som tu strasne sama, strasne osamela, a na SR je moja rodina avsetic priatelia, neviem sa ich dockat. Dalsia vec je ze dlhodobo nemam priatela a vsetci mi nechtiac este viac ublizuju ked s apytaju, ci som si ho ennasla tuna. Citim sa strasne sama...
Neviete mi poradit nejaky nazov lieku na zapalenu uzlinu v hrdle? (nepijem tu alkohol viac ako mesiac a nepijem studene napoje)
Dakujem :)