cim krmit novorodenca

jajka001_

stano, preco sa pytas? ukradol si niekde dieťa či čo? velmi zvlastne ze v dnesnej dobe ma niekto taketo otazky.

danielaaa

Stano pardon ,ale tvoje nazory a predstavy su trosku skreslene, nechces dat dietatu umelinu,ale kravske mlieko, kt. mu ublizi by si mu pokojne dal, ved sa porad s detskou lekarkou, alebo nechapem ked nechces davat nutrilon, co chces do nho natlacit banany alebo nasekanu mrkvu?? trosku na hlavicku

Lulu2011

Stano nie, ze niekto pocul o zlych praktikach, to je hadam kazdemu jasne, ze kravske mlieko nie je pre novorodenca, inak by umele mlieka ani neboli, kto by kupoval predrazene, keby nemusel?

kto ma na internet predpokladam, ze bude mat aj na spravnu vyzivu novorodenca

Stano.

carmenka: Je problem zriedit vodou? Preco by nemal stravit kravske bielkoviny? Pocula si o zlých praktických skúsenostiach? Je kravske mlieko horsie ako smrt od hladu?

Laurina22

Tak.Novorodenec este nema tak vyvazenu rovnovahu vnutorneho prostredia,laicky poevdane nestravi to.Preto sa umele mliecka specialne upravuju

Laurina22

Neupravene kravske mlieko isto nie.Ma vysoký obsah bielkovín a minerálov, to preťažuje vylučovanie dieťaťa, dieťa dehydratuje, môže dôjsť k zvracaniu, hnačkam,alergiam, poruchám vedomia.

Takze len dojcensku vyzivu