Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

3D Mihalnice

PredavackaM

Predavam v sieti parfumerii a mame HairPlus. Skusala som aj GigaLash aj ine ale narastlo to iba velmi malo. Ked som videla, ze s akymi mihalnicami prisli zakaznicky, ktore si ho kupili, tak som sa rozhodla radsej investovat do kvality. Podla mna je to to iste, ako ked sa chce niekto odviezt na skodovke alebo mercedese. Jednoducho, kto chce naozaj nieco kvalitne, co funguje, tak musi investovat, lebo za kvalitu sa plati. Prisli za nami aj ine znacky, ze chcu, aby sme predavali ich produkty na rast mihalnic, ale nepreslo to nasim prisnym testovacim oddelenim. U nas nezoberu do predaja nieco, co nefunguje a mali by sme reklamacie, lebo by sme si pokazili dobre meno a konkurencia by to hned vyuzila, ze klameme zakaznikov a nech u nas nekupuju.

Levoslava1

3D mihalnice už nikdy! Po jednej zlej skúsenosti už mám dosť. Teraz používam sérum na predĺženie mihalníc. Mám odskúšaný GigaLash aj Hairplus. Hairplus už nepoužívam lebo je to strašne drahé. Ale rele odporúčam GigaLash, ten je lacný a funguje perfekne

kamilaK

to mas ako s umelymi nechtami...treba opatrne, overit si salon, kde si to nechas spravit. ak to nema byt kvalitne, radsej neriesit alebo skusit nalepovacie trsy. ked som mala jednu special akciu, z parfums som si objednala len trsy a bolo to ok na ten vecer. vydrzalo mi to cuduj sa svete aj dalsi den, ale ja som uz za prirodzenost :)

Drinus2

S hentym salonom mam tiez skusenosti, uz nikdy viac. Nie len ze ta praca nie je precizna, ale este to vyzeralo aj hrozne. Inak ja uz tie 3d mihalnice vobec neriesim. Pekne ma to stvalo ze musim kazdu chvilu chodit na doplnanie tak som zacala pouzivat radsej serum na rast mihalnic a ten vysledny efekt sa neda porovnat. Osobne mam odskusane toto serum: www.uvlasku.cz ktore je super, len je trochu drahe a tiez toto www.gigalash.sk raz za cas si ho kupim, neni tak drahe a je dobre. To len tak na margo veci...

leuša666

Zdravím baby. Chcem upozorniť Bratislavčanky nech si nedávajú robiť mihalnice v štúdiu Valentines. Robia nekvalitnú prácu, mihalnice nelepia po jednej na vašu ale v trsoch a pri vypadnutí vám vypadne niekoľko naraz, okrem iného sú nakrivo, padajú do strán, no jedným slovom katastrofa.

zuzi74

Kvalitny lep za 50 eur? Na mihalnice by som si nedala lep ani za 1 000 eur. Vraj neskodlive. Ved tie mihalnice vyzeraju tak umelo.
A ten chlap cita z monitora ci co? Velmi zvlastne video.

Lenčita

Dievčatá,ak mala niektorá z vás zlú skúsenosť-ako napríklad štípanie očí,opuchnutie očí,skore vypadávanie mihalníc,tak ste jednoznačne boli u nejakej fušeráckej kozmetičky ktorá to nevie robiť a používa zle,nekvalitné materiály.Ja si 3D mihalnice neviem vynachváliť aj keď som mala tiež zlú skúsenosť...tiež sa mi stalo,že mi vypadali skoro a nalepene neboli tiež ktovie ako-treba proste natrafiť na človeka ktory to vie robiť.Je to veľmi precízna práca,preto to musí mať človek v rukách.Ja som tu v Košiciach natrafila čuduj sa svete na chlapa ktorý to robí a neviem si ho vynachváliť-robí dokonalu prácu-navyše za rozumnú cenu.Robí to vo vlastnom štúdiu na Moyzesovej-keby ste chceli kontakt,tak číslo naňho je 0908 078 862.Tak kebyže tu ste niektorá z Košíc,tak určite k nemu.
Ako ste tu niektorá písala,že vám to lepili hodinu,tak za hodinu neexistuje aby to bolo ok,zákrok väčšinou trvá cca dve hodiny.