Dobry vecer, co moze sposobovat svrbenie noh? myslim hlavne pistaly a lytka. z coho to moze byt? dakujem
svrbenie-nohy
to nezavisi od odevu ale je to daco so zdravim a kokosovy olej je fakt bordel
Samí doktori tu, iné gate nerobia statickú elektrinu, len čínske a kokosový olej, to bordel
Vsetky chemicke latky skodia kozi, tj velka vacsina kozmetiky.
Natierajte si kozu jedlymi olejami, najma liecivym kokosovy, na mokru kozu po sprche.
Nepouzivajte silne alkalicke mydla, ktore kozu vysusia, potom sa popraska a nastahuju sa tam rozne mikroplesne, ktore drazdia ku skrabaniu a tak dalej rozsirovaniu plesni a dalsich prasklin v kozi.
Co nie je vhodne do tela, nedavajte ani na kozu, lebo koza je polopriepustna a cast z toho, co si na nu natriete sa dostane do tela, cez kozu(transdermalne)
mojej mame zvyknu opuchat nohy, z toho jej vzdy popraska koza a neuveritelne ju to hryzie. Vtedy vzdy zabera ponatierat nohy kremom alebo telovym mliekom.
Mozu to sposobovat aj nohavice, resp. teplaky z umelych hmot (Cina).Staticka elektrina.
Ja som to mal bol som na koznom, moze to byt ekzem, take male cervene bodky.Dala mi na to mast Elocom, zabralo a povedala, ze mam si nohy natierat nejakym kremom, ale ja to nerobim, lebo koza si na to zvykne po case a neprodukuje sama mazivo.Ja by som Vam poradil umyvat bez mydla a trochu natierat niveou.Ak neprejde tak Elocom.