Mozem otehotniet aj ked sa neurobil?

Príspevok v téme: Mozem otehotniet aj ked sa neurobil?
lucia14587

Pred tyzdom som mala nechraneny styk s tym, ze sa neurobil. Riesila som ho velmi dlho a potom sme zase sexovali. Je mozne ze mu nieco uslo ze ani o tom nevedel? pretoze priatel si je isty, ze sa neurobil.
Test mi vysiel pozitivne a Menstruaciu som mala dost den na to a aj som dostala. Trvala normalne. teraz neviem ci sa mam riadit testom alebo menstruaciou. Idem este na krv aby som mala jasno. ale priatel o tom celom nevie. Ale som si ista, ze ked mu to poviem nebude chapat lebo si je isty ze sa neurobil. Som zufala najviac z jeho reakcie ci ma este nebodaj nebude obvinovat z nevery. Prosim poradte

Bubu****

pokiaľ ste mali druhý sex a on sa medzi tým nevycikal tak mu ostali v trubici ešte spermie a aj keď sa neurobí normálne do teba otehotnieť z toho môžeš.
čo sa týka testu, viem o prípadoch kedy sa aj ten pomýlil.
To keď dostaneš krvácanie počas tehotenstva nie je menštruácia ale vzniká to drobným praskaním ciev a tak to môže vyzerať ako menštruácia ale rozhodne to toľko netrvá.
Tak či tak je to dosť diskutabilné. Ja keby som bola presvedčená, že to boli krámy ani by som si test nerobila a hotovo. Dôverujem viac svojmu telu a to ako ho poznám ako testom ktoré sa môžu mýliť. Nehovorím, že sa to deje stále, ale z času na čas sa to môže stať.

maruska123

no ak mas pozitivny test tak si urcite tehotna

aj tehotna zena moze mat menzes zo zaciatku, neni to bezne ale stava sa