je tu niekto kto študuje niaky odbor na VS, ktorý ho absolutne nebaví,ucí sa s nechutou, je to normálne? ci som sám taký?
vysoká škola
Ja by som skor otocil otazku. Je tu niekto, koho to neskutocne bavilo, kazdy jeden predmet?
Takých sa nájde dosť :) Ani mňa to nebaví... Nebaví ma učenie vecí, ktoré zabudnem hneď na druhý deň, a ktoré ma ani trochu nezaujímajú. Celkovo o tom celom systéme aký na škole funguje, si myslím svoje. Tiež sa tým neplánujem živiť, nedopadlo by to dobre :) Ale som už v druhom ročníku, tak to chcem nejako vydržať. Potom sa uvidí...
Pôvodne som si myslela, že ma to bude baviť. Ale moje predstavy sa nezhodovali s realitou :)
ja hej, nebavi ma absolutne ani skola ani predstava ze raz budem nieco take robit, na jar si davam prihlasku na inu skolu, ci to bol dobry krok ti dam vediet o par mesiacov resp. rokov :)
ja som bol taky. uplne mi z toho az zadrbavalo, bol som nervozny, robil som zle doma, liezlo mi to neskutocne na nervy. v momente ked som si jedneho dna pri teorii pravdepodobnosti povedal A DOST, som pocitil uplne oslobodenie. vsetky negativne symptomy prestali.
nie je to normalne a je mozne, ze nevydrzis az do konca. spravne by ta to malo bavit, lebo si si to vybral sam (predpokladam), takze to je nieco, kam ta to taha.
ak si nadpriemerne sikovny a nemas byt lekar, veterinar, elektrotechnik, architekt alebo nieco podobne vysoko uzitocne, tak sa nestratis ani bez skoly.