vysoká škola

invisible

Takých sa nájde dosť :) Ani mňa to nebaví... Nebaví ma učenie vecí, ktoré zabudnem hneď na druhý deň, a ktoré ma ani trochu nezaujímajú. Celkovo o tom celom systéme aký na škole funguje, si myslím svoje. Tiež sa tým neplánujem živiť, nedopadlo by to dobre :) Ale som už v druhom ročníku, tak to chcem nejako vydržať. Potom sa uvidí...

Pôvodne som si myslela, že ma to bude baviť. Ale moje predstavy sa nezhodovali s realitou :)

sweater

ja hej, nebavi ma absolutne ani skola ani predstava ze raz budem nieco take robit, na jar si davam prihlasku na inu skolu, ci to bol dobry krok ti dam vediet o par mesiacov resp. rokov :)

wreck

ja som bol taky. uplne mi z toho az zadrbavalo, bol som nervozny, robil som zle doma, liezlo mi to neskutocne na nervy. v momente ked som si jedneho dna pri teorii pravdepodobnosti povedal A DOST, som pocitil uplne oslobodenie. vsetky negativne symptomy prestali.

nie je to normalne a je mozne, ze nevydrzis az do konca. spravne by ta to malo bavit, lebo si si to vybral sam (predpokladam), takze to je nieco, kam ta to taha.

ak si nadpriemerne sikovny a nemas byt lekar, veterinar, elektrotechnik, architekt alebo nieco podobne vysoko uzitocne, tak sa nestratis ani bez skoly.