mozu sa v posve usadit nejake hlisty?
mala som neprijemne svrbenie cely tyzden, to sem tam mam, nejaka asi vaginalna mykoza a zvacsa mi na to zabera mast, ale teraz nezabrala uplne a mam pocit akoby sa mi tam nieco hybalo, tak to stekli chvilami... a dvakrat som na toal papieri mala taku akoby bielu az priesvitnu tenucku nitku. mozno to bol len vytok, moze byt taky vazkejsi ale tie pocity su velmi neprijemne... ziadny zapach ani farba. mozno som len paranoidna, dufam ze som, lebo nemam cas na vysetrenie bo studujem v inom meste. som este panna takze pohl prenosne to nebude nic :)
aa moze mi drazdit tam dole aj parfumovany toal papier?
dakujem za kazdu radu
Hlisty v posve?
Vermox, po 3 tabletkach sa ich zbavis.
tiez mi od hnusu zovrelo zaludok
a co ked ich tam bolo malo, to si akoze nemienila riesit??? to fakt taki humusaci sa medzi nami pohybuju? dufam, ze chodis aj na verejnu plavaren. to je jedno ze malo, aj ked jedneho by si videla, treba ist po vermox alebo co, teda k lekarovi, kokos.
dobry den ..Takze zacneme tym ze mam urcite hlisty ..asi pred necelym rokom som bola u doktorky koli hlistom ..mno vratilo sa mi to ..minule asi pred dvoma tyzdnami som uvidela na stolici male cerviky (hlisty) ale bolo ich tam malo ..neriesila som ...mno ale je v tom hacik, mam ich po celej STOLICI !! su uplne velkee ...to je omnoho horsie ako minuly rok..aj v posve ma velmi svrbi..Dakujem za radu.
to su kvasinky...ze ti nezabera, to sa obcas stava...musis skusit nieco ine, asi to mas v takom stadiu ze ti taketo veci uz nezaberaju...ako nechcem ta strasit, ale ty musis ist ku gynekolgovi, predpokladam ze chces mat raz deti, takze musis k nemu ist, lebo sa ti to este zhorsi