chcela by som sa opytat,zistila som ze moj partner je zaregistrovany na sexzoznamke pod urcitym menom s tym ze si hlada partnerku na sex byvame od seba daleko vidime sa 2x mesacne neviem preco to robi lebo nas sex si velmi chvali a stale mi hovori ako ma miluje nechapem a neviem co mam robit mam to brat tak ze je jeden z tych chlapov ktori su stastni vo vztahu ale potrebuju menit sexualnych partnerov?ale to nic nemeni natom ze je debil
podvazdanie
tiez si myslim ale sranda je ze on sa registruje a potom tam vobec nechodi ani necita spravy ktore mu pridu od zien
vykasli sa na neho, taky chlap nemoze byt spolahlivy a bude ta podvadzat aj v buducnosti.
Vamo nie nie :)ja som sa s ním rozišla,ja som ho nechala,:)ja ..nie on mna ...:)a nebol v sexe problém,že nechcem,alebo čo..v tom nie,lebo on bol ako ja :)síce tužil po mne,ale vedel sa ovladat :)cize v tom to nebolo ,ver mi :)viem o com vravim
a nie je to jedno?som sa dostala do jeho mailu
ako si na to prisla, ako si to zistila, ze je tam registrovany???
nemyslim si ze vztah na dialku nevydrzi my sme spolu 3roky a nemali sme problem hmm skor si myslim ze by mi to urobil aj keby sme boli stale spolu proste nie kazdeho to bavi s jednou osobou stale co narobis
vykasli sa nanho taky vztah na dialku nema zmysel ..mne to vydrzalo ani nie rok, a to sme sa mali brat ..proste si nasla druheho kolika ..
VaMo - tisíc bodov :o)
natusa
No a mozno prave kvoli tomu cislu /rok a pol/ uz o nom pises v minulom case :-)
sisaaaa tak toto si zaklincovala (rofl) sa tu sulam pri monitore,az mi caj vyprskol :D od smiechu,ze dat si s nim stretko,ale ano ,vazne :)skus to .)ja by som to spravila bez probelmov :)
a druha moznost je,ze mu to vytmavis poriadne ..a porozpravate sa o tom...
a ty mu stale veris,ci ?
inak este jedna vec : myslite si ,ze ked chlap ma sex s partnerkou dvakrat do mesiaca,tak musi si hladat dalsuu lebo je to malo?tak ja som potom asi nemala normalneho chalana pri sebe,ked bol aj zamilovany aj vsetko a nemali sme sex vobec rok a pol vo vztahu :O ....ci ako teda ?