Ludia bez prejavenia citov

zewa

Suhalsim so vsetkym, co tu bolo napisane. A este jedna vec na doplnenie. Ludia, co beru AD sa niekedy citia bez emocii a casto ani ich oci nic nevravia. Preto netreba sudit hned ;) Inak to mozu byt velmi zivot obohacujuce osoby.

Qredz

Dakujem vam. Nemyslela som to na druhych ludi, ale na seba. Ja sama som taka, a presne ako napisal wreck a graciela tak obidva prispevky su vystizne. Len som chcela vediet nazor na takychto ludi. A podla mna je toajdaleko lepsie ako ked clovek hovori kazdemu a stale ,,milujem ta ,, a vsetky obmeny takychto slov. Je to castokrat nemyslene vazne a ploche vyznanie ludom ktorych v podstatwani nepozna, a to mi vadi castokrat viac.

Maoam

a este sposob, akym sa ta dotknu fyzicky, podanie ruky, pohladkanie, alebo aj letmy dotyk, vsimaj si to, ako sa pri nich citis,davaj na svoje pocity, to ta spravne navedie

Maoam

je medzi nimi vela ludi, ktori maju velmi dobre srdce, len su opatrni

ale su medzi nimi aj taki, ktori su proste chladni a velmi egoisticki, da sa to rozoznat, kto patri do ktorej skupiny

vsimaj si ich oci

graciela

dovolim si hovorit za seba, to ze neprejavujem city a podla mnohych som bezcitna ladova zena nie je nic co by znamenalo ze som zla.
napr. priatelovi nedokazem povedat lubim ta. poviem to mozno raz za mesiac. nehladajte za tym ziadne traumy z detstva, nic take. proste mi to nejde z ust, povazujem to za blabol a vobec nerada rozpravam o svojich citoch, ci nebodaj ich dat najavo /pred cudzimi/. ak nahodou nieco zo seba prejavim, tak sa potom citim velmi zle a prazdna.preco?neviem. ale neumiera sa na to.

wreck

ze napriek tomu mozu mat velmi bohaty dusevny zivot. mohli sa v minulosti ohromne sklamat a preto si velmi dobre rozmyslia komu, co a ako daju najavo. a preto vedia, ze malokomu sa da skutocne doverovat, takze sa pred malokym odhalia.