moja cestu k štíhlej postave

Príspevok v téme: moja cestu k štíhlej postave
milacik17

Do tejto témy budem písať každý deň svoj jedálniček. Budem rada ak sa niekto pripojí, ale ak aj nie nevadí. Začala som na váhe 89kg.. dnes mám 83 a chcela by som ísť aspoň na 70kg... mám na to rok.... Budem sa snažiť jesť 5 krát za deň, veľa ovocia a zeleniny + šport, ale s tým to bude kvôli zdravotným problémom horšie.. Plánujem to dotiahnuť až do konca.. tak držte palce :D

gre_ta

Baby aj ja by som sa k vám rada pridala, veľmi ma povzbudzuje ak som "v tom" s niekým ((; síce sa pohybujem o kúsok v menších číslach, no chudnutie ako chudnutie (; od piatku som sa dokopala aspoň k brušákom, dúfam že časom sa mi podarí aj na stacionárny bicykel (;

vrtačka

Ahojte, môžem sa aj ja pridať? Dnes mi váha ukázala 88 kg a výška je 168 približne. Sladkosti v podobe čokolád a keksov a spol. nejedávam, vyprážané tiež nie, jedlá z bielej múky tiež nie. U mňa je problém s pravidelným jedením, jem cez deň málo a večer sa najem, alebo neodhadnem porcie. Budem si musieť jedlo začať vážiť a nosiť ho so sebou do práce a školy. A málo pohybu, hlavne teraz v zime je to katastrofa. Ako športujete teraz v zime?
Ja som si povedala, že buď už konečne teraz dám váhu na normál , alebo nikdy :).

Hladajuca

Ahojte, pridávam sa aj ja ak môžem, mám 83,5 kg pri výške 171 cm. Môj problém sú tiež sladkosti, ale už dva týždne sa im vyhýbam a zatiaľ mi nechýbajú. Najhoršie asi budú vianočné sviatky. Chcela by som ísť s váhou pod 70 kg.

milacik17

ahoj ..jasne že sa mozes pridat...tak zajtrajsok je nas prvy spolocny den okej??? napisem ti zajtra kolko vazim lebo neviem to presne ..... tak napis potom ako sa ti darilo :D

salonik

milacik...mozem sa pridat? dnes som sa vazila a mam 76 kg pri 172 cm :( potrebujem dat na 69 od zajtra zacinam :) a Ty kolko merias a kolko mas rokov? :) najvacsi problem budu sladkosti neviem im odolat a to je moj jediny problem :(

milacik17

ahojte...takze moj dnesny den :D .. ranajky: celozdrnny chlebik so sunkou a jedno vacsie jablko ... stavala som az o 9 tak desiatu som nemala...obed: kuracia polievka a varene masko so zemiakmi, olovrant javlko, druhy olovrant alebo prva vecera biely jogurt s celozrnnym rozkom a o 6 budem vecerat asi tu slepaciu polievku z obodu lebo mam na nu chut ale planovala som si spravit zeleninovy salat...hmm mozno trosku toho a trosku toho :D :D ....plus 2.5 l vody... elenka zacala som dnes :D kludne sa pridaj kedy budes chciet :D evik dakujem budem pisat :D