moja cestu k štíhlej postave

Príspevok v téme: moja cestu k štíhlej postave
milacik17

Do tejto témy budem písať každý deň svoj jedálniček. Budem rada ak sa niekto pripojí, ale ak aj nie nevadí. Začala som na váhe 89kg.. dnes mám 83 a chcela by som ísť aspoň na 70kg... mám na to rok.... Budem sa snažiť jesť 5 krát za deň, veľa ovocia a zeleniny + šport, ale s tým to bude kvôli zdravotným problémom horšie.. Plánujem to dotiahnuť až do konca.. tak držte palce :D

Helus

kolpi to je kondicny bicikel je rotoped,ja som si ho zadovazila lebo idem o 3 tyzdne ja operaciu kolena,pokial mi ju nezrusia,kvoli lekarom.Zatial som spokojna,len co bude po operacii neviem.

kolpi

Helus: kondincny bycikel je to iste ako rotoped? :P nemam s tym skusenosti...mali sme aj rotoped,ale nejak ma to nebavilo, ked nejazdim po krajine :P a ten rotoped sme dali ujovi po operacii kolena..

Helus

Ahoj kolpi,aj ja mam podobnu vahu ako ty,dnes rano 67.2.Ale schovala som ju pod postel,a budem sa vazit az 12.12 ja mam doma kondicny bicikel,co hovoris na ten,aj na nom sa da zredukovat tuk.

gre_ta

Musím sa vám pochváliť, aká som bola dnes milo prekvapená po postavení sa na váhu ((: vždy bol môj problém dostať sa pod 60ku a zrazu som zbadala rovno ešte o dve kilečká menej, a to som len pár krát brušákovala...

kolpi

ahojte, vzhladom na to,ze niektore z vas tu pisete podobnu vahu, aku som ja kedysi mala, tak prispejem mojimi skusenostami a mozno vas to k niecomu inspiruje

momentalne sa nemozem chvalit bohvieakou vahou...mam 18 rokov, 159 cm a cca 68kg, no i tak :)

no ked som mala 13, mala som 79-81 kg, zapomoci cvicenia na stepperi a uzivania tabletiek LKVB som schudla na 74-75 (no neviem behom kolkych mesiacov)
o nejake dva roky neskor som zase zapomoci steppera zredukovala vahu na 72kg a priebezne som sa snazila ist nizsie a nizsie
minulu zimu som sa rozisla s priatelom (s ktorym som bola od 14rokov, teda od 74-75 kg) a rozhodla som sa zlepsit postavu, nech mam vacsie sance na najdenie noveho partnera
do januara sa mi to akosi podarilo dat na moj rekord -66,9kg!! no potom z maturitneho stresu alebo co som zase nadobudla tych 69 kg

kazdopadne, teraz som zase v obdobi, kedy cvicim na stepperi a snazim sa vyformovat si postavu..o kila mi ani tak nejde, ale stepper dokaze naozaj krasne vyformovat zadocek :) zatial som schudla mozno take kilo (svaly su tazsie ako tuk)a pri merani asi 2cm , no mam viditelne aj citelne pevnejsi zadok :)

takze vam k vasej diete odporucam skocit na stepper a budete spokojne :)

inak moja mama roky precvicovala aerobik a svojim "profesionalnym okom" mi vzdy vedela povedat CI a v ktorych partiach je moje chudnutie ucinne...vsimli sme si, ze niekedy je uz po jednom dni na stepperi vidiet rozdiel (ale to je individualne samozrejme)

Helus

Ahoj milacik17 aj ja si nosim dozy do prace,ale aj ked idem k lekarovi,alebo niekde mimo domu.A prinajhorsom si spravim doma nejaky chlebik,alebo nacistim do sacku ovocie.

milacik17

no babeny tak som rada že ste sa pridali :D :D aspon v tom nie som sama :D ... ja mám raký problem ze neobedujem teple jedlo ale len nejake pecivo s niecim.. lebo v skole sa to inak neda... mame tam jedalen ale tam zajedno nestiham jest pomaly ale musim to do seba nahadzat a zadruhe tam varia nezdravo a moc to nechuti.... takze asi to budem musiet vyriesit tak ze si budem so sebou nosit v dozicke aj obedik... dokelu zabudla som sa odvazit aby som vam presne povedala...lebo hento bolo len orientacne.. no dufam ze nemam o moc viac.. :D ...tak drzim vam vsetkym palceky :D

evik1

Ahojte.Vrtačka,v zime sa športuje tak,ako v lete.Tebe by som poradila,netráp sa zatiaľ nikde na prístrojoch,ak nemáš domka,začni chodiť asopň pol hodinky svižne naraz.to je výborný úvod,kedykoľvek,ráno,večer...ked máš čas.K tým koláčom-tie sú vo Vašej moci,ja som dala svokre pradávno najavo,že sa ma netýkajú jej koláče a tie čo pečiem ja,ak stíham,už teraz sme pojedli 1 dávku perníkov,ale viem,že so do nich nedávala margarín,len med a olivový olej,koreniny.tie mastné ma nezaujímajú.radšej si dajte vlašský orech taký aký je+ med a nie s vajcami múkou a masťou.ved je to delikatesa.tak veľa šťastia.

Helus

Ahojte chudnuce baby,greta neboj zachvilu budes aj na kondicnom slapat,ja ho mam tiez doma 2 tyzdne,a je to super vec.Prajem vela zhodenych kileciek.