dieta odmieta mliecko !

Príspevok v téme: dieta odmieta mliecko !
blondula

ahojte maminy ! moj uz 14 mesacny syncek mi nechce vobec pit mliecko !! uz asi od 9-10 mesiaca ! dojcila som len mesiac,nemala som mliecko.davala som mu nutrilon,ale odkedy zacal papavat tuhu stravu,mliecko vobec pit nechcel !! s papanim problemy nemam,zje vsetko,skusila som aj sunar,hami...dokonca aj kravske mliecko som skusala a nic ! aj koktejly,kasicky mliecne kupovane,domacu krupicku,ale proste odmieta vsetko ! jedine mliecne co spapa su jogurty a ked mu varim,tak mliecne polievocky.inak nic ! nepomaha ani ked som mu davala mliecko po lyzickach,ani z poharika !! ako ho mam "donutit" to mliecko pit? nahradia mi ho tie jogurtiky ??

blondula

rano davam hned ako prve ranajky yogurtik,potom poobede a aj vecer,po jedle !! nasilu nedavam,ale skusila som mu nedat papat,len mliecko,ale nechcel ani ked bol hladny :D musela som mu hned dat normalny obed :D "nasladko" mi ho pit nechce,ale v polievockach a v omackach mu nevadi.zeby som mu ho trolinku prisolila ? :DDDD

piktogram

nenutit v ziadnom pripade. babatka maju velmi dobry "prirodny" senzor a velmi dobre vedia, co im robi dobre a co nie. jogurty bohate stacia. probiotika iba v pripade, ze by mal problemy s "vylucovanim"- neuc si dieta prilis skoro na chemiu, ked netreba.

prip. mozes skusit kozie mlieko. ak s tym nebude mat problem (a myslim, ze nebude), tak zrejme nevie jeho brusko spracovat laktozu. nic neobvykle.

elca

ked mu date jogurt rano a vecer bude mu to stacit a ma probiotika

dcerka mala alergiu na mlieko a nesmela ho pit
je to vydno na zuboch

mlieko potajomky pridavajte do polievky/zatreoka z muky a mlieka/
v mäse ako omacka
nedavajte nasilu,zhnusi sa mu