ahojte, mám len dve otázky:
1. je rozdiel čo sa týka dôveryhodnosti medzi testom zakúpeným v drogérii a v lekárni?
2. môže sa stať, že ak vyskúšam niekoľko testov za sebou, ukáže mi niektorý iný výsledok ako ostatné? je to možné?
ďakujem :)
ja som mala jeden test z drogerie a dva rozne z lekarne a vsetky mi ukazali,ze som tehotna ! nemyslim si,ze je v tom nejaky rozdiel,mozno len cenovo.zaujimave,ze v drogerii ma stal asi 10 euro a v lekarni som jeden kupila asi za polovicu :D
Skúšať viac testov za sebou je vyhadzovanie peňazí. Najlepšie je test si spraviť ráno, z prvého moču a prípadne ďalší o 3-5 dní.
nemyslim si, ze su v nich rozdiely
treba si vsimat na obale citlivost testu, cim vyssia citlivost, tym skor moze odhalit tehotenstvo, myslim si, ze len v tom je rozdiel, v nicom inom
Najčítanejšie články
Máte pocit, že je toho na vás veľa? Spomaľte na ostrove zdravého životného štýlu
5 mýtov o cholesterole, ktorým by ste nemali veriť!
Nie je lekár ako Váš Lekár. Poliklinika Váš Lekár radí, kedy stačí odpočinok a kedy sú potrebné antibiotiká
Ovocím za lepšou imunitou: Aké exotické druhy v zime nevynechať?
Využite rekreačný poukaz ešte do konca roka a podporte svoje zdravie!
Najčítanejšie vo fóre
Tlačové správy
Toto nikto neurobí za vás! Máte svoje zdravie pevne v rukách?
Aktuálne na ZDRAVIE.sk
6 zdanlivo neškodných návykov, ktoré zvyšujú riziko demencie! Robíte ich aj vy?
Gastroenterológovia: Pacienti, ktorí čakajú na gastroskopiu alebo kolonoskopiu, si na vyšetrenie budú musieť počkať aj niekoľko mesiacov
Kardiológ: Vysoký krvný tlak a cholesterol sú tichí zabijaci, pretože nebolia, ale môžu viesť k vážnym stavom
Lekárka: Otrava hubami môže vzniknúť aj po požití jedlých húb