Moja 12 ročná dcéra má problém s unikaním moču.Stáva sa jej to v priebehu dňa dokonca i v škole ale v noci počas spánku sa nepomočí.Je z toho veľmi nešťastná.Bojí sa že jej spolužiaci sa to dozvedia a budú sa jej posmievať.Stáva sa jej to hlavne pri smiatí a nedokáže to v sebe udržať.Lekárka ma často odbila slovami že na jej vek sa to už nemôže stávať a skrátka má si dávať pozor.Prosím kto máte podobný problém s dieťaťom pomôžte a poradte mi.Ďakujem...
Problém s únikom moču u dieťaťa
Skuste cvicit cviky na posilnenie svalov panvoveho dna. Na internete urcite najdes popis. Treba vsak trenovat dlhodobo a pravidelne kazdy den.
Chodili sme na Kramáre pravidelne každé tri mesiace na nefrológiu dcéra bola dvakrát hospitalizovaná v nemocnici kde sa podrobila všetkým višetreniam vrátane gynekologickým.Naposledy mala vysledky v poriadku. Celý rok sme tam už neboli zo strany pani doktorky nieje záujem riešiť túto situáciu a posiela nás k psychológovi.Je to zbytočné a preto sa snažíme touto cestou s niekým sa poradiť.Ďakujem za radu.
Tvoja dcera trpi stresovou inkontinenciou. To je unik moca pri telesnej namahe, smiechu, kasli a pod. Bolo by ju treba vysetrit u urologa a je potrebne kazdodenne pravidelne cvicit cviky na posilnenie svalov panvoveho dna.