Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vzadu mi vlasy nerastú

Príspevok v téme: Vzadu mi vlasy nerastú
totahelpa

Už asi pred 2 rokmi som spozorovala, že vzadu naspodku mi vlasy rastú pomalšie, kaderníčka sa tiež čudovala. Ostatné vlasy mi tiež nerastú nejak rýchlo, ale tie zadné spodné sú úplne krátke, riedke. Mali ste niekto podobný problém? Viete mi poradiť čo s tým? Chcela by som mať dlhé vlasy, ale kvôli tým zadným sa musím stále strihať, lebo keď ich ostatné prerastú, vyzerá to čudne. Ďakujem :))

Januska3

Skúste zájsť do lekárne tam Vám niečo odporučia nato, ak by Vám to náhodou nepomohlo skúste si vždy večer potierať tie miesta kokosovým olejom...znie to síce čudne..ale napríklad môjmu otcovi to pomohlo.

totahelpa

tak fajn nasadim aj masaze :D priatel sa ma na co tesit :D snazim sa robit vsetko, aby som to nejak spravila s tymi vlasmi. dakujem za radu :))

liv99

toto moze byt problem aj s krcnou chrbticou, ked pises "naspodku hlavy". ak zvyknes mat stuhnute krcne svaly, urcite masaze... vlasy sa dole menej vyzivuju, ale pri pravidelnom uvolneni a rozmasirovani sa prekrvia a mali by zacat dorastat...

totahelpa

zinok som zacala uzivat asik pred 2 tyzdnami tak hadam sa to s velkou davkou trpezlivosti casom zlepsi. aj zeleza mi malo zistili tak mozno aj to ma na tom zasluhy. necakam zazraky, len chcem spat svoje vlasy...a na celej hlave :D:D dakujem :D

mihál

sestra mala tento problém asi 5 rokov. chodila aj k lekárke a na vyšetrenia ale nič sa nezistilo. potom išla na alternatívnu liečbu - také špeciálne vyšetrenie u doktorky albertovej v bratislave a tá jej zistila že má málo zinku. a keď ho začala užívať tak asi o pol roka sa to už začalo zlepšovať a teraz je v pohode. skús si kúpiť nejaké zinkové tabletky alebo choď tiež na vyšetrenie.

Jessi_1111

Pomôže ti každodenná starostlivosť a dobrý šampón. Posledná možnosť je parochňa. Ahoj. A nemáš zač. (začo, za čo) :D pa :-) ahoj cav

klik na www.zdrave-vlasy.sk wanda.sk