menstruacia ma obmedzuje

Bubu****

podľa mňa určite škodí menej ako ibalgin, a mne ibalgin nezaberal. Nie je to len na predpis. Ja keď som to mala na predpis som doplácala len pár smiešnich centov bez predpisu typujem asi okolo 2 € to bude stáť. Asi. Naozaj to odporúčam. Čo viem o ľuďoch čo si ho dávali, tak len dobré skusenosti.

ATB

o tom algifene som pocula,to je len na recept,vsak?a skodi to menej peceni ako ibalgin?lebo mne ibalgin zaberie na par hodin,ale vraj dost skodi.

Bubu****

ahoj kým sa nezačala brať antiku (ktorú beriem kvôli priateľovi nie pre bolesti) som celý prvý deň ms vracala, prevalovala sa z boka na bok a nadávala na mužov prečo ani také nemajú. Keď mi niečo pomohlo tak to boli kvapky Algifen Neo, ktoré som si ale dala ešte pred tým ako som dostala ms (čo pre mňa nebolo ťažké lebo som ich mala vždy na hodinu presné) Nepostavili ma na nohy uplne ale aspoň som celý deň od bolesti neplakala. Do práce nechodím, lebo chodím do školy. Takže v tomto to mám jednoduché. Proste ostanem doma a hotovo.

maruska123

s takymi vecami by si mala ist k lekarovi aby ta najprv vysetril, ci v tom nie je nieco....

mozno by ti pomohla antikoncepcia, ktora celkovo zmiernuje menzes