vysoka skola a vztah

aquafresca

tak ja som riesil taky isty problem... ja mam 24 ona 23... sme spolu tri roky, byvame na tej iste chodbe, vsetci spolocny kamarati.. uz som aj rozmyslal co a ako o rok.. nasiel som nieco, ale vsetko sa rozsypalo za par tyzdnov ked som sa dozvedel ze vsetkemu je koniec.. nezelam to nikomu na svete.. ked vam clovek povie do oci ze uz nic neciti a pred mesiacom a nieco este pisala ze ako jej chybam.. najhorsie je to ze mam na nu zabudnut rovno pri nej.. kedze byvame na spolocnej chodbe na internate.. mne chyba pol rok do konca studia.. tak by som bol rad keby teraz ten cas letel velmi rychlo..

Bubu****

skús študovať na diaľkovom štúdiu. Je to tak lepšie. Je to síce oveľa ťažšie, ale takto by si s ním mohla byť koľko by si chcela. Ja by som určite išla na diaľkové študium, aj kvôli samostatnosti a finančnej nezávislosti ale hold, môj odbor neponúkali na diaľkové takže som na dennom. Ani to neni zlé - no ale ja som s priateľom skoro každý deň. Skús o tom porozmýšľať. Napr. môj otec, keď si s maminou zakladali spoločnú budúcnosť, nechal školu a venoval sa rodine. Urobil si ju až v 40.

ta3

suhlasim, plnohodnotny vztah je vtedy, ked dvaja ziju spolu, alebo su aspon blizko seba a casto sa stretavaju, ale vztah moze dobre fungovat aj ked si daleko od neho na internate, ide predsa iba o prechodne obdobie a Vy to dobre viete, cize teraz zavisi iba na Vas, ako velmi sa mate radi a ako velmi tuzite prezit zivot spolu po ukonceni Tvojich studii, iba na Vas zalezi, na nikom a nicom inom

vikkkis

jasné že to môže vydržať :) záleží aJ od toho ako ďaleko budeš mať školu, ako často budeš chodiť domov... možno sa ti podarí a budeš mať rozvrh na tri dni :) aj také sa stáva :)a zase si budete vzácnejší keď sa neuvidíte každý deň :)
a prečo riešiš teraz čo bude o rok :)
užívaj si že ste blízko a toto nechaj na neskôr :) neoplatí s a plánovať, lebo toaj tak zväčša dopadne úplne inak :)