nekonečné hádky ...

Príspevok v téme: nekonečné hádky ...
Monika0

Ani neviem ako začať ... môj priateľ má cez 30r., ak mi niečo vadí (napr. stále sa hrá na pc a chcem, aby sa aj mne trošku venoval),urazí sa, nahnevá a potom sa už ťažko s ním rozpráva .. teda, nerozpráva vôbec a je urazený aj tri dni... čo ma vážne nebaví! Problém sa s ním nedá riešiť, ani sa nedorieši. Keď sa s ním rozprávam, neodpovedá, ignoruje, čo má vytočí ešte viac, vraj na také sprosté otázky odpovedať nebude, alebo len sprosto. WTF? Čo je s tým chlapom?! Rozumiem, že v práci má dosť stresu, ale nemusí to prenášať na mňa! Neviem, čo mám s ním robiť, neraďte mi, že sa s ním treba porozprávať, lebo to sa nedá, nech sa snažím ako chcem! Niekedy ľutujem, že mu niečo poviem! Poznáte aj vy takých chlapov, alebo je toto nejaký \\\\\\\"vzácny\\\\\\\" druh chlapa? :)

fixka

tu je ten moj problem. Nasa hadka trvala vtredy 24 hodin ,zbablila som mu veci a o 3 dni sa mi prisiel ospravedlnit.
tu je o tom
www.zdravie.sk

fixka

ako keby som pisala je tento prispevok.Pisala som sem podobny o urazlivom chlapovy.
s tym pc hrami a podobne som tiez mala problem. Iny zas pozeraju telku, alebo chodia na pivo. Daj mu nejaky rozvrh ze od tolkej sa moze babrat s pc.Chodievajte na vylety uzkas mu iny program co s tebou moze mat.rekonstruujte, malujte byt atd ...to ho zamestna mimo pc.
tu cez net mi poradili aby som na neho kaslala a nesla som sa prva ja udobrovat a fakt to pomohlo...necham ho urazeneho.Akurat sa mu posmievam ze ci ako urazeny kuka do steny . ked sme v dobrej nalade tak mu pripomeniem aky bol blby ze sme mohli mat pekny den uz skor/. Pripomeniem mu zakazdym co zle robil, ale vtedy ked je v pohode, ked je v afekte a urazeny to nema zmysel este viac sa zatne.
Proste toho svojho ingoruj ako najlepsie vies. Zi si paralelny svet a uvidis ci sa zmeni ,prihlas sa na nejake kurzy ,chod von kasli na neho,,,ak to nedokazes tak sa nerozchadzaj, ale rob si svoj program. On sa sprava ako paprda co ma 60 rokov..po 20 rokoch manzelstva.. on je egoista, a vidi ze ta nestrati, takze si robi co che a kazdle na teba..tak ho zneisti a kasli na neho zabav sa sama a s inymi.

0vecka

jj ja by som to asi riskol a zbalil kufre... mozno ti bude vyvolavat a snazit sa to dat dokopy no a mozno nie ... ale mne to pride take ze ta urcite nemiluje alebo si to aspon neuvedomuje...

jajka001_

ked sa s tebou nechce ani bavit naco s nim si? co potom spolu robite ked sa ani neviete porozpravat? asi je zavisly na pc. kasli na neho. fyzicky vek nie je podstatny. chova sa ako maly rozmaznany chlapec ktoremu beries hracku. nech si laskavo uvedomi ze ak chce vztah tak sa tomu druhemu treba aj venovat, nie len ziadat a brat.

RNG

Detto.
Dobry vstah je obojstranna zalezitost len z jednej strany to nepracuje a obetovat sa nema zmysel za kazdu cenu. Ma to zmysel, ked si najdes partnera, ktory je tiez ochotny sa obetovat, a potom budes mat naozajstny dobry vstah, ako ma byt a ako to pracuje odjakziva.

lost

Si si ista ze nefalsuje svoj vek?
Sice vacsinou ludia hovoria menej ako maju... a nie naopak, ale..
Ale tak mozno si svoj skutocny vek zdvojnasobil a/lebo utiekol z domu pre zle znamky :D

Alebo nemas prave ty polovicu jeho veku, ked mu toto tolerujes ?

zhrozenaaa

a to kedy sa tak strasne zmenil hm? opytaj sa ci mu na tebe este zalezi.. musis sa sim otom porozpravat povedz ze tak to to dalej nemoze pokracovat.. ze ci sa nieco stalo a ci ma dovod sa k tebe tak spravat. neboj sa .. musis sa snim otom porozpravat inak to nevidim . a ak nic nepomoze tak to len ukoncit lebo sa len trapis a to ti zato nestoji ..

Monika0

ja blbá ešte idem za ním a snažím sa to udobriť a on mi povie, že mu mám dať pokoj, že na dnes už ma má dosť! mňa??? prečo?? že som chcela, aby mi venoval trochu času? som tak nahnevaná (pekne povedané kôli pravidlám). To čo je za povahu?! neskutočné, prečo sa takto nesprával na začiatku vzťahu :(