l. Lekárka mi "nemôže" napísať na priepustku Platí celý deň!, že vraj na priepustku to ona nemôže napísať, ale pri tom mi v robote iné tlačivá nemáme a ostatní lekári to bez problémov napíšu. Jedná sa o neochotu, alebo to prikazuje nejaký pokyn? aké máte skúsenosti a nevie mi niekto poradiť? Jeedná sa o to, že syn dostal ráno horučku, nemala som ho kde nechať a teda som to voľno potrebovala, čo bolo aj jej jasné, veď mu dala ATB!
2. V tom istom prípade sme boli obaja rodičia, lebo ja vodičák nemám a v týchto zimách ísť pešo s dieťaťom so 40-kami?! Takže som chcela potvrdiť priepustku na jednu hodinu aj pre otca dieťaťa. Ďalší problém, že nemôže potvrdiť priepustku obidvom, lebo máme toho istého zamestnávateľa. Keby robil v inej firme, nie je problém. Vidíte v tom logiku?
Myslím že jej môže byť srdečne jedno, kde robíme a aké máme tlačivo, keď nám to zamestnávateľ uzná a nerobí problémy a lekárka naše priepustky nikde neeviduje, ani neposiela hlásenie že nám dala dve pečiatky, alebo napísala, že priepustka platí celý deň!
Prosím Vás nejako ma usmernite ak sa mýlim. Všetkým Ďakujem.