prosim, poradte dobreho zubara v Ba, ale takeho, co vas z koze a z penazi hned nezoderie. Mam zlu skusenost, za zakrok, ktory som absolvovala v Ba za 2600 Sk, moj brat - ktory byva v inom meste - za ten isty zakrok zaplatil 300 Sk - taktiez v sukromnej ambulancii. Islo i vybratie nervov a do kanalikov sa dala nejaka lieciva vlozka. Teraz mam ist na korenovu vypln a zaplombovanie, ale tam uz nepojdem....pls
zubár v Bratislave
Ahoj karinka skus ist na onkologicky usatv svetej Alzbety mne tam trhali zub a zaplatila som iba 20 sk uz neviem nazov ulice ale ked vistupis pri 2 levov pojdes na Mariansku ulicu a priblizne v strede odbocis do lava a si tam je tam super mne trhala zub pani docentka a nic ma nebolelo tak vela stastia pa pa
slušnosť,profesionalita a ľudskosť,čo vo väčšine ordinácii chýba.Nie som jeho reklamný agent. Iba vystrašený pacient..
Na extrakcie,resekcie,a a iné recesie odporúčam p.MUDR.Tudíka.Bratislava,Račianska 1/A Už si nepamätám,kedy mi bezbolestne extrahoval 8 zúbkov.
no ved u Schilla ma tak skasirovali....
V Mlynskej doline na vysokoškolských intrákoch, Bučkova bývalá manželka, už som zabudla ako sa teraz volá ale je výborná, moc nekecia a robí si robotu pedantne, nemyslím, žeby jej zákroky boli výnimočne drahé, biela plomba 400 Sk
Tothova je dobra,ale ma totalne nabity diar.