Oci-stale vidim na predmetoch cierno-biele bodky

Príspevok v téme: Oci-stale vidim na predmetoch cierno-biele bodky
maria_pitonakova

Stale vidim na predmetoch cierno-biele bodky, pre lepsiu predstavu, ako ked sa pozriem na zrniaci televizor. Ked som mala 15 tak som bola pri ocnej a ta ma vyhodila, ze som simulantka. Teraz mam 20, bodky stale vidim, co je horsie, casto mi slzia oci, po 5-10 minutach citania, alebo pozerania do pc ma rozboli hlava a bodky vidim ovela intenzivnejsie. Ma niekto skusenost?

kacena

Ahoj Mária. Ja mám podobný problém. Mávam to asi tak raz za dva mesiace, ale keď ma to chytí, tak to trvá niekedy aj 5 dní vkuse. Najskôr začnem mať problém s očami, ako spomínaš ty. Začnem vidieť len samé fľaky, začnú mi slziť a vtedy nemôžem robiť ani na počítači, ani čítať, lebo na to nevidím. Okolo mňa sú len samé machule. Asi po 20 minútach sa mi zrak zaostrí a v tom momente ma začne bolieť hlava. Tiež mi to trvá už od detstva, vtedy mi lekár nič nezistil. Teraz mám 29 rokov a asi pred 3 rokmi som absolvovala opäť vyšetrenia. Bola som aj u očnej, na neurológii, ale nič mi nezistili.

brunuska

ano pretoze to vobec nemas z oci-ale z chrbtice-krcnej a tam ti nepomoze nic ine ako cviky na krcnu chrbticu. nemas taky pocit-zavrat???

aljoska

Nič iné sa ti nedá poradit,len to,aby čo najskor navštívila očného lekára.Máš slobodnú volbu,tak si vyber nejakého schopného.