Stale vidim na predmetoch cierno-biele bodky, pre lepsiu predstavu, ako ked sa pozriem na zrniaci televizor. Ked som mala 15 tak som bola pri ocnej a ta ma vyhodila, ze som simulantka. Teraz mam 20, bodky stale vidim, co je horsie, casto mi slzia oci, po 5-10 minutach citania, alebo pozerania do pc ma rozboli hlava a bodky vidim ovela intenzivnejsie. Ma niekto skusenost?
Oci-stale vidim na predmetoch cierno-biele bodky
Ahoj Mária. Ja mám podobný problém. Mávam to asi tak raz za dva mesiace, ale keď ma to chytí, tak to trvá niekedy aj 5 dní vkuse. Najskôr začnem mať problém s očami, ako spomínaš ty. Začnem vidieť len samé fľaky, začnú mi slziť a vtedy nemôžem robiť ani na počítači, ani čítať, lebo na to nevidím. Okolo mňa sú len samé machule. Asi po 20 minútach sa mi zrak zaostrí a v tom momente ma začne bolieť hlava. Tiež mi to trvá už od detstva, vtedy mi lekár nič nezistil. Teraz mám 29 rokov a asi pred 3 rokmi som absolvovala opäť vyšetrenia. Bola som aj u očnej, na neurológii, ale nič mi nezistili.
ano pretoze to vobec nemas z oci-ale z chrbtice-krcnej a tam ti nepomoze nic ine ako cviky na krcnu chrbticu. nemas taky pocit-zavrat???
Nič iné sa ti nedá poradit,len to,aby čo najskor navštívila očného lekára.Máš slobodnú volbu,tak si vyber nejakého schopného.