Tabletky na " učenie sa "

MON7

Ja osobne som max.spokojná s produktom Ashwagandha BIO 300 mg - extrakt z indického ženšenu . Veľmi dobrý pomocník na podporu mozgu, čo mi prišlo vhod počas učenia. Žiadna úzkosť, depresia a stres nehrozí. Dokážem sa sa plne sústrediť na učenie. Pravidelne objednávam zo stránky www.stimulant.sk. Ashwagandha BIO 300 mg chráni pred stresom, je to prírodné antidepresívum, udržiava prirodzenú rovnováhu v organizme. Za mňa TOP produkt určite odporúčam napr. študentom počas skúškového obdobia.

Mesačný princ

Dobrá pamäť ( myslím, že je to v sáčku)

Len zaleješ vriacou vodou.

Veľké reťazce to isto majú

wondergrey

učiť sa musíš sám ;) mne pomáha urýchliť učenie ženšen obzvlášť tabletky červeného kórejského ženšenu od pravyzensen.sk - normálne takýmto veciam neverím, ale toto je super ;)

doubledog

kedysi vyrabali doplnok MemoLife, ten mal dobry ucinok na pamat, na jednej skuske som po jeho uzivani dopadol tak, ze som spolu s profakom skusal spoluziakov, kedze som si vsetko pamatal a na neho to spravilo dojem.
ale pokial viem, uz ho nepredavaju. ten MemoPlus ma ine zlozenie.

dobry je zensen, schizandra a podobne adaptogeny

kofeinove veci su skor ako stimulanty, na ucenie a pamat maju slabsi ucinok

Genesis

Do dnešného dňa nie je dostatočne ucinna latka ktora by mala vyrazny vplyv na zvysenie schopnosti ucit sa

latky a suplementy ktore maju ako taku ucinnost su ktore som vyskusal:

1. piracetam - podla mna ucinok dost onicom jedine ak sa kombinuje s kavou potom zosiluje jej psychostimulacny ucinok

2. pyritinol - ja som z neho necitil nic

3. DMAE - s tymto som bol celkom spokojny. Zvysena koncentracia a bdelost. Jeho ucinok je dlhodoby, zvysuje rychlost myslenia, komunikacne schopnosti dokonca libido (tý čo maju problem ze sa rychlo spravia tak s tymto budu mat dany problem este vyraznejsi :) .. rovnako musim povedat ze sny s touto latkou maju tendenciu byt velmi zive :)- ja som mal ucinok uz s davkou 50 mg denne ale je to individualne

4. Siberian ginseng jamieson - zlepsuje koncentraciu celkom ho mam rad ked sa neviem sustredit bo ma velmi rychly ucinok

5. schizandra cinska - plod - celkovy stimulans staci mala lyzicka plodov pokusat a zjest - bohuzila po nabudeny ktore rozhodne nie je nejak extra silne nastupuje unava takze vhodne je ju davat na vecerne ucenie s tym ze treba pocitat ze ak jej ucinok vypne tak zaspite ako male decko :)

6. Leuzea Šuštivá - Maral koreň - môj favorit ... ja som si spravil extrakt že som na posekane susene korene nalial 60 percentny alkohol. Ucinok extraktu je velmipozitivny zvysuje koncentraciu, bdelost, rychlost myslenia, naladu.

7. moj mix mleta guarana + mlety kolovy orech + instantna kava + granko - celkom chutny stimulant ked clovek potrebuje psychicky pracovat :)

8. obyc caj jedna lyzicka praslicky a jedna lyzicka zihlavy do 7 decaka prikryt chvilu luhovat a pit pocas ucenia - mozno to znie tak obycajne trapne ale mne tento caj znacne zvysuje jasnost myslenia koncentraciu rychlost myslenia. Ale toto nemam vyskusane na inych :) len na sebe :)

no takto by som mohol pokracovat bo som toho vyskusal mrte vela :) ... rozhodne nekupuj blbosti ako memo plus a podobne veci ktorych ucinnost je uplne na (no nejdem nadavat :) ... dane suplementy maju jediny ucel a to vytiahnut peniaze z naivnych ludi ktori do zlozenia liekov a suplementov moc nevidia :)

Tak ci tak to najdolezitejsie pri uceni je len geneticka informacia ktoru nosis a bohuzial to si v lekarni nekupis :) --- niektori ludia sa proste budu ucit napr 20 krat rychlejsie ako priemer a tak isto to funguje aj smerom dole ... jednoducho rozdiely v uceni ktore su dane geneticky su enormne a vela ludi si ich vobec neuvedomuje ... takze to ze ma dobre znamky neznamena vzdy ze sa uci viac ako vy ze maka viac ako vy jednoducho ma len lepsiu geneticku info ako vy. Bohuzial v dobe ked dokazete chapat tuto info uz ste bohuzial po zarucnej lehote takze mozna reklamacia vasho softwaru je nemozna hehe :)

Juliaaa

Mozog má ochranu pred zahltením informáciami. Učí sa iba to, čo je preňho dôležité, zaujímavé. Zrejme sa učíš nezmysli a mozog ťa na to upozorňuje. Skús nájsť význam toho čo sa učíš, pochopiť ako veci fungujú. Bifľovaním sa žiaden človek ešte nič nenaučil.

majka_21

akurat guarana mozno v tabletkach. ibaze ono to nie je na dokopanie sa k uceniu... skor aby si vydrzala ucit sa dlhsie (vo vypatych situaciach - pred skuskami, statnicami...)