Ahojte všetci.Mam 15 .moj problem sa zacal tym ze som zacala trpiet panickou poruchou..Zacala som navstevovat psychiatra ktory mi velmi pomohol a predpisal Zyloram ktory vsetky stavy uzkosti znicil..Ale teraz ked uz netrpim touto poruchou zacalo ma trapit cosi ine...Ked som mavala tie panicke zachvaty citila som sa nestastna a po kazdom zachvate prisla na mna depresia.A teraz ked by som sa nemala nicim trapit tak mam problemy..proste od zaciatku tych zachvatov az doteraz pretrvavaju vo mne take zvlastne pocity.ked sa teraz niekedy citim stastna alebo spokojna a bez problemov zacnem sa upodozrievat ..sama seba sa pytam:,,Doteraz som mala same zachvaty a bola som nestastna ale teraz som stastna je to normalne?,, A potom si odpovedam:,,To urcite nie je normalne,asi dalsi psychicky problem,, ,,Jednoducho ako keby som si nahovarala dalsie psychicke problemy a mam pocit ze nieco v mojom podvedomi mi brani byt stastnou..Proste som chvilu stastna a hned na to si nahovaram ,,toto nie je v poriadku urcited dalsi problem,, ...A stake dookola sa pozorujem strasne si sledujem myslienky ...pomozte co mam robit??co sa to so mmnou deje???
Co sa to deje?
Moja zlata akoby som to pisla ja o sebe , akurat ma mrzi, ze toto musis zazivat uz od patnastich... Clovek sa v tom citi osamelo a mysli si , ze je nekompletny uz uplne a potom ked cita tieto diskusie, zisti, ze toto preziva zial strasne vela ludi...
myslis, ze je niekto 100% stastný a bez smutnej nalady, ci riesenie nejakych veci? na to tabletka zial neexistuje
ale inak AD mali u mna vedlajsi ucinok dobru naladu, tiez som brala na panickú poruchu
nieco jak ja. negativne myslenie. a dokonca niekedy aj nahovaranie si problemov... aspon si to priznam.... :P