má s ňou niekto skúsenosti? alebo su to vyhodené peniaze, resp. viete mi poradiť niečo účinnejšie,čo vám osobne pomohlo? Diky kočenkýý :))
Donna Hair - rast vlasov
ja mam s nou velmi dobre skusenosti, tym ze vlasy vyzivy tak rastu rychlejsie nie su oslabene a korienky su pevne vlasy tak nepadaju
donna hair mi nepriniesol ziadne vysledky.. a ono sa ti to ani neoplatí kupovať ked za 90tbl das tolko co za revalid 120tbl...
ja som si práve teraz objednala REVALID,.. odtialto...-odkaz odstránený- kedze v lekárni kamennej nehorázne prachy za to pýtaju...
kup si toto radsej... a prvy mesiac 2-2-2 tbl ber.. uvidis vysledky..
donna hair som uzivala 3 mesiace ako by sa aj malo, vlasy tym ze im boli dodane vitaminy sa prestali stiepit vypadavat a zacali rychlejsie rast, ked sa k tomu prida spravna starostlivost su fakt super vysledky :)
Mne tie vitamíny pomáhali už po mesiaci, ja som s nimi spokojná, zatiaľ spĺňajú svoj účel.
baby ten fitoval je naozaj dobry ja som ho uzivala a vlasky mi naozaj zacali rast teraz uvazujem tiez ze si idem kupit donna hair a hladam ci ma niekto skusenost
tak to by aj mna zaujimalo, ci to nejak pomaha na vlasy...ja teraz uzivam na vlasy fitoval, ale este len mesiac, tak neviem posudit, ci to pomaha, kedze vitaminy na vlasy by mali pomoct az po 3 mesiacoch