ahojte poprosila by som radu ,moj manzel ked je trizvy je velmi dobry ale ked si vypije viac tak mu zacne sibat a v poslednej dobe zacal byt aj na mna agresivny zacne mi hovorit hluposti a na druhy den ked je triezvy tak sa strasne hamby a nic si z toho nepamata, neviem co mam robit ,ako ho prinutit ,ze ked zacne pit aby mal mieru už aj deti si to všimli a hnevaju sa na neho co by ste mi poradili Dakujem
ked sa opije je to druhy clovek
Skus sa s nim porozpravat preco co ma potrebu pit.
Dakujem Vam za rady .
ja suhlasim vynimocne s ta3 ak sa to stalo viac krat tak nema pri tebe co chlastat ... ak xce nex ide do krcmy a prespi u kamarata...
musis mu to povedat tak ako si to napisala tu.ked sa nevie ovladat tak vo vlastnom zaujme nech vela toho nepije.skus ho niekedy natocit na kameru a ked bude triezvy alebo lepsie v dobrej nalade tak mu to pusti.tak sa zahanby ze sa urcite zacne sam ovladat.
to ze si k tebe zacina dovolovat stale viac a viac je asi tvoja chyba.kedze za triezva sa ti ospravedlnuje a tvrdi ze sa za to hanby urcite si to ulahcovala vetami ako;no bol si opity;atd.to nerob.ked proti niecomu bojujes tak neskladaj hned zbrane ale daj mu riadne pocitit ze to prehnal a ze mu to neodpustis tak jednoducho.no a este jedno riesenie.ked nebudu deti doma,tak sa ty skus ozrat a zacni mu nadavat a proste to iste co on tebe.na druhy den sa mu ospravedln ze ta to mrzi.no a potom sa ho opytaj ako sa mu to pacilo.
daj mu na vyber bud chlast alebo ty a deti.
porozpravaj sa s nim a trvaj na tom, aby nepil ked nepozna mieru a potom ani nevie co robi, ak sa to stava casto, nahovor ho na protialkoholicke liecenie
nie je to druhý človek, len sa jeho emócie znásobujú alkoholom, tie "hlúposti" čo ti hovorí si zrejme myslí aj v triezvom stave len nemá odvahu to povedať...