Problém s udržaním erekcie a predčasná ejakulácia...

Príspevok v téme: Problém s udržaním erekcie a predčasná ejakulácia...
BOND

dobrý den mam problem udržat erekciu a este aj problem z predcasouz ejakulaciou.Trva to asi rok, Pred dvomi mesiacmi som začal chodit ku sexuologovi predpisal mi ASENTRU a DETRALEX a VINNER 100 ...Asentru uz brat nemozem lebo mi znozovala chut do jednla,nic som nejedol a potom aj vracal ked som nieco zjedol...Prosim poradte mi co naozaj zabera..Lebo nic mi este nezabraloa som uz zufaly.Ake existuju este lieky ???

mirecpirec

s tým, že voľnopredajné lieky nemajú žiaden účinok nesúhalsím...rozhodne u prípravkov od erectan.sk to neplatí...mne po vyskúšaní A-Z preparátov zabrali len ich modré tabletočky

25

ja som mal presne ten isty problem pred rokmi.vykasli sa na tabletky.tie ti nicia pecen.jedine a velmi ucinne je trening.teda zdrzanlivost alebo ako by som to nazval.pred sexom si to urob rukou.to ti hodne pomoze.potom zacni trenovat oddalovanie orgazmu.pocas sexu,ked uz budes citit ze ti to ide tak prestan.vyber ho von a chvilku pockaj kym sa trochu ukludnis.po chvilke zacni znova.vysledky sa ti dostavia najskor tak za dva tri mesiace trningu.mozno trochu neskor.ale funguje to.

odpovedam

Volnopredajne lieky nemaju takmer ziadny ucinok, oplati sa absovlovat terapiu u sexuologa. Povedz mu, ze ti to nepomaha, hoci vsetko chce svoj cas. Mozno ide len o psychiku, pripadne mas nejaky fyzicky zdravotny problem... treba patrat... nevzdavaj to :-)