ako na to ze mam hepatitidu c

Príspevok v téme: ako na to ze mam hepatitidu c
misa199é

velmi by som prosila aby sa mi ozvali ludia kt. sa nakazili hepatitidou c do roku 1992. dostala som transfuziu krvi a doteraz neviem ci sa aj u mna toto ochorenie ukryva.. neviem vsak ci za poziadanie testu u lekara sa nieco plati a bola by som rada keby sa mi ozval niekto kto uz ma s tymto skusenosti.. mam sice zvyseny az velmi bilirubin v krvi a byvam aj unavena a boli ma obcas aj svaly ale myslim si ze je to norm. u kazdeho kto je unaveny..nebolieva ma ani pecen a teda neviem sama neviem. prosim poradte mi a hlavne o tych testoch... transfuziu dostala vtedy aj moja mama ale nie od toho isteho cloveka ja som mala jedneho darcu ale ona prijala krv od dvoch muzov

misa199é

praveze ona sa k tomu viac ani nevracala ta moja lekarka... ked som jej to povedala povedala ze to nic.. ze to je len nejaka latka v tele ze nie je podstatna nerobila mi ziadne testy...a nikdy ani pecnove...ale nenechame to uz tak s maminou..musim esi dat urobit aj tie testy na tu hepatitidu sme vyzvani..a ty mas problemy s bilirubinom?

aljoska

Tak sa pýtaj na vyšetrenie ku gastroenterologovi,vysoký bilirubín nie je sranda.Musí mat svoju príčinu.Ak ta nebude chciet poslat vyber sa sama alebo zmen lekára.A robili ti aj pečenové testy?

misa199é

nie nikto neriesi ze mam vysoky bilirubin... aj sama lekarka mi povedala ze to nevedi .... viec mi na to nic nevravela aj ked som sa jej pytala lebo som po mocovom teste mala vzdy najvacsiu hodnotu a dost ma to prekvapilo, ona len povedala ze to nic!

aljoska

Požiadaj lekára,aby ti odobral krv na vyšetrenie anti-HCV.Podla výsledkov budeš vediet,či si prekonala hep.C alebo nie.A to že máš vysoký bilirubín aj niekto rieši?