zdravím,vás baby...mám taký problém, a tým sú tmavé chĺpky na bruchu...raz som bola blbá, a som si ich oholila, a odvtedy ich tam mám tmavé..ale to by som ešte prežila, horšie je, že v poslednom čase registrujem, že mi pomaly tmavnú aj ďalšie chlpky na bruchu, ktoré predtým nebolo vidno...a začína to už byť vidno aj medzi prsiami.a tiež aj na rukách mi stmavli chĺpky...neviem čo s tým mám robiť, bude to nejaké ochorenie? mám 17 rokov, myslela som si že hormóny sa už ukľudňujú, a nie naopak :(
ak by ste niekto mali nejaký nápad bola by som veľmi rada...ďakujem
ochlpenie
to mas jedno, ale klasicka farba je po prve o dost drahsia a po druhe nemusi ti chlpky odfarbit uplne na svetlo
čiže nie klasická farba na vlasy?? lebo čítala som už aj také že nejaká blond farba, a podobne...
melirovaci prasok a peroxid. stoji to asi 2e dokopy a mmaju to skoro v kazdej drogerii
@jankaaaa:
hmm, takže z HAKu asi nič potom :/
a k tomu odfarbovaniu - čo to k tomu všetko porebujem?
na odfarbovani nieje nic tazke. chlpy niesu vlasy..
hak by ti mohla pomoct, ale to len ta najsilnejsia hak, kotra sa aj tak nesmie brat viac ako 12mesiacov, a po jej vysadeni sa aj tak tie chlpy vratia do takeho stavu ako boli predtym, navyse ta hak na chlpy zabera az po 6mesiacoch najskor
nad tým odfarbovaním som rozmýšľala, ale neviem či to zvládnem, lebo nikdy som si vlasy nefarbila :D
ale ten endokrinolog ma už asi neminie :/ a myslíte že HAK by mohla pomôcť? či ani nie?
Ahojte, aj keď som už staršia, mám taký problém s nohami a jedine odfarbovať s super blond mi ako tak pomáha. Skúšala som už všelijaké procedúry, aj všetky možné aj nemožné vyšetrenia mám za sebou, som O.K. a chlpy stále.Ale tým neustálym farbením sa mi ničia.
skus si dat vysetrit cinnost stitnej zlazy
odfarbuj si ich peroxidom a melirovacim praskom. mozes zajst na vysetrenie ku endokrinologicke ci mas tie hormony v poriadku