ako sa rozijst s priatelom??

Príspevok v téme: ako sa rozijst s priatelom??
sisa224

som s priatelom druhy rok a citim, ze uz ma nema rad za cely den mi neda ani jedinu pusu a to nehovorim o sexe maximalne 1x za mesiac, vyhovara sa, ze ma stres v praci tomu chapem, ale kvoli tomu nemusi byt ku mne uplne chladny. ja ho mam stale rada a nemam silu sa s nim rozijst aj ked sa citim uz ako hlupana, ze s nim ostavam, kde mam najst tu silu sa s nim rozijst je to velmi tazke :(

Podobná

Ty musíš podvedome cítiť , či sa ti oplatí bojovať o neho , o jeho pozornosť .
Nasilu si nič nevynucuj , nevyčítaj , to nepomôže . Väčšie šance by som dávala tej pauze , choď sa niekam zabaviť bez neho ,skús ho trošku ignorovať . Alebo to pomôže , uvedomí si , že mu chýbaš , alebo bude ľahostajný a v tom prípade nemáš čo riešiť ...

kačorita

budeš to mat velmi tažke, ale ak niesi štastna tak načo v tom ostavat?ved možno on si potom uvedomi očo prišiel, je šanca že sa zmeni...nezavidim ty tuto situlaciu, a prajem vela sil..

ale aj tak rozpravala si sa s nim o tom?možmo keby mu dohovoriš, povieš čo ta trapi, možno sa bude spravat lepšie...hm na pracu sa vyhovarat žiadna slava...to neznamena že ma byt k tebe iny..

emanuelita

Rozísť sa z niekým je veľmi ťažké...musíš si uvedomiť že láska potom hľadá veľmi veľmi ťažko ...viem o tom svoje...a tom sa už dvakrát rozišla s týmto pocitom ale proste ked sa nedá tak sa nedá...neboli to tí pravý pretože inak by bojovali ...ale ty máš ešte šancu skúste si to vydebatovať prečo sa tak zmenil či sa necíti tlačený do vzťahu ako si to predstavuje dalej, muži sa takto zvyknú správať po takom dlhšom čase...ale skus ho nejako naplašiť povedz mu že ťa stráca takýmto prístupom nech si to uvedomí ukáž mu aké by to bolo keby bol bez teba...chod von s kamarátmi a pár dní si daj od neho pauzu....možno zrazu zistí ako mu chýbaš a že ťa potrebuje...držím palce! :)