stále ho ľúbim ale on mňa nie

Príspevok v téme: stále ho ľúbim ale on mňa nie
LauraSK

Stalo sa to začiatkom jesene.Moja dobrá kamarátka ma zobrala von s chalanom ktorého poznám už asi 4 mesiace.Dlho sme spolu neboli a tak mi hovoril že som virástla a pododne..Na druhý deň som sa s ním večer išla prejsť.hovoril mi že sa do mna zalubil a tak ale ja som mu neverila pretože viem že to hovorí všetkým babám..O nejaké tri dni sme spolu začali viac chodit von.boli sme spolu skoro stále a on mi hovoril že ma lúbi a či mu nedám šancu.Po mesiaci chodenia von som sa rozhodla že to skúsim.vobec nič som k nemu necititila.o týžden som sa do nho uplne zalúbila a bral ma na skvele miesta so skvelimi ludmi.Bol uplne super.raz ma zobral na strechu jedneho cinziaku.Bolo to tam krasne,skveli vihlad :) o tri dni na to sme sa pohadali koli uplnej debiline po tyzdni som s nim isla von a on sa mi ospravedlnil a chitil ma za ruku so slovami mrzi ma co sa stalo..potom odisiel a uz sme sa nevideli chcela som s nim ist von ale mal vipnuty mobil a ked som mu skusila zavolat na druhy krat povedal mi : prave som na ceste prec.idem skusit stastie .. odysiel .. :(( neskutocne mi chyba stale iba placem a myslim na nho.vzdy ked mi chyba idem na strechu a myslim na to co bolo..Dufam ze s nim este budem ale pochybujem :(( chcem aby sa vratil uz to nevidrzim co mam robit??

kačorita

atm
ak niekoho NAOZAJ miluješ si s nim dlhšie tak to može trvat fakt dlho kym nanho zabudneš..poznam viac ludi u ktorych to tak bolo...človek ktory niekoho miluje nemože nanho zabudnut a prestat ho milovat za kratky čas....a to viem aj z vlastnej skusenosti
a kde je spomenute že s nom bola 4 mesiace?

hm chceš tym povedat že je niesom normalna?

atm

dobre kachorita ty by si sa z takeho intenzivneho dlhodobeho stvormesacneho vztahu spamatavala niekolko rokov, ale normalny clovek to stiha vazne omnoho rychlejsie..

3nttt

ja si tiez nemyslim ze to bude trvat tak dlho.aspon podla stylu akym je to pisane. teraz si mozno do neho zblaznena ale zblaznenie dost rychlo vyprcha. kolko ste boli spolu? lebo s toho co si pisala som pochopila ze cca mozno slaby mesiac. neboj to prejde :) casom :) a urcite sa nemusis bat ze to bude trvat roky :)

kačorita

atm hlupost čo pišeš.....

laura ak si hm naozaj milovala tak sa ty bude zabudat velmi ale velmi tažko..bud silna, snaž sa na neho čo najmenej mysliet, zabavaj sa a tak...a časom to prejde...ale ten čas može trvat aj pra rokov...

držim palce