Som matkou 7 ročného syna a predtým ako sa mi narodil som život brala tak normálne, veľmi som sa nezaťažovala vecami ani nejakými problémami a už vôbec nie rozmýšľam nad nejakými zdravotnými problémami.
Syn sa mi narodil a hneď po mesiaci mal zdravotné problémy a skončil v nemocnici. Bolo to pre mňa strašne pozerať na neho ako mu nemôžem pomôcť, strašne som plakala.
Odvtedy mám pocit, že všetko sa vo mne nejako zmenilo. Zdravotné problémy ma môj syn doteraz a ja mám zo všetkého strach. Mám veľký strach o neho že sa mu niečo stane a tiež o seba, že tu ostane syn bez mňa. Objaví sa nejaký problém a už myslím na najhoršie na rakoviny a podobne. Je to strašné, normálne si myslím, že som asi nenormálna.
Viem, že pozitívne myslenie je najlepšie ale ja neviem ako to zastaviť. Zo všadiaľ z TV a internetu sa valia samé tragédie, príbehy ľudí s chorobami a ja nad všetkým takto premýšľam.
Chcela by som zastaviť ten tok myšlienok a začať myslieť na príjemne veci ale stačí jeden impulz a ja zasa mám týždeň z toho depresie.