Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

manzelove hobby

Príspevok v téme: manzelove hobby
hviezda01

...dnes mi manzel povedal,ze by si nezakladal rodinu,keby vedel,ze mu jeho konicek zaberie tolko casu...nakolko je do toho uplne zblazneny,tak na nas nema vela casu,uplne ma to polozilo,lebo mi to prislo,akokeby mi naznacil,ze lutuje,ze nas ma..:-(..mam teraz strasne zmiesane pocity ...co si mam o tom ymsliet??:-(

kafe

Hviezda, v tomto tvojmu chlapovi veľmi dobre rozumiem. Som síce žena, ale hory sú moja srdcovka, cítim sa tam lepšie ako doma a tiež som radšej v lese ako s deťmi. Deti mi energiu berú a hory mi ju dávajú. Skús to brať z tohto pohľadu.

Nemôžete chodiť do lesa, na výlety, túry spolu?

hviezda01

doma je vsetko ok,venuje sa tomu cca 8 rokov...a akurat prisiel...:-))..tak sa idem s nim porozpravat...dakujem za prispevky..:-)

slnečnicaa

On sám si musí vydeliť čas, ktorý chce stráviť so svojou rodinou a ktorý venuje svojmu hobby. Nemáte iné problémy? Žeby pred niečím utekal? Od kedy sa tomu venuje, resp. ako dlho?

slnečnicaa

Keď ho to raz začalo baviť, tak s tým neprestane. Jednoducho to akceptuj. Nechodíš s ním do lesa? Aby ste boli viac spolu?

slnečnicaa

Pred svadbou nechodil do lesa? Si si naivne myslela, že sa to zmeni, keď sa zoberiete, prídu deti? Muži sa jednoducho nezmenia, teraz ťažko plakať nad rozliatym mliekom.

hviezda01

to vsetko som uz vyskusala...ono bol chvilu klud,a potom to zase zacalo...ja uz neviem,ako mu otvorit oci,aby sa uvedomil,lebo ja toez nebudem vecne sama...raz som na neho aj naraficila sms,aby si myslel,ze niekoho mam...polozilo ho to dost,ale tiez...len na chvilu...

Maoam

a to pred cim uteka do toho lesa kazdy den skoro?

predstavuje si to velmi jednoducho

predpokladam, ze ty dalej plnis full service doma aj okolo neho ked pride, skus polovicu vynechat (ale detom jest daj, tie nech netrpia), skus vynechat veci konkretne pre neho, mozno sa zbada

ty mu to utekanie umoznujes, preco by to nevyuzil

ach chlapi, su taki zbabeli, zakladaju si rodiny a potom utekaju

lebo to nie je vsetko vzdy idealne a lebo treba aj zodpovednost, aj sa starat, aj problemy su

otras!