Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

manzelove hobby

Príspevok v téme: manzelove hobby
hviezda01

...dnes mi manzel povedal,ze by si nezakladal rodinu,keby vedel,ze mu jeho konicek zaberie tolko casu...nakolko je do toho uplne zblazneny,tak na nas nema vela casu,uplne ma to polozilo,lebo mi to prislo,akokeby mi naznacil,ze lutuje,ze nas ma..:-(..mam teraz strasne zmiesane pocity ...co si mam o tom ymsliet??:-(

sumsumienka

Ahojte, ja sice nie som vydata ani nemam babo, ale tiez ma vytaca priatelove hobby.
Priatel sa venuje posilnovaniu, bodybuildingu a vsetkemu okolo toho. Predtym sme sa videli kazdy den, dnes len tak raz-dvakrat za tyzden. A uz mi to lezie pekne na zaludok.
Nase stretnutie vyzera asi takto:
Pridem k nemu, bud pozeram telku alebo sedim pri nom v kuchyni, zatial co on si vari jeho jedlo. Vsetko to trva asi 2 hodiny, potom odpadne od unavy do postele alebo sa zmoze na nejake to postelne cislo, ktore uz, mimochodom, nebolo 5 tyzdnov. Alebo este sem-tam zapne nejaky film ci serial. Chyba mi chodenie vonku, maznanie sa cele hodiny, proste akokeby to uz ani nebol on, skoro vobec nema cas, pride z posilky a je totalne hotovy.
Teraz som ho uz zasa pekne dlhu dobu nevidela, som po operacii 12 dni a on ma prisiel pozriet asi len dvakrat, pretoze si nenasiel cas na mna... :-(

No aby som sa neprizivovala na cudzej teme, tebe Hviezda zelam vela uspechov a nech sa to s manzelom vyriesi. Skus sa s nim vazne porozpravat, musis urcit iste hranice. Ja sa uz dlho s tym svojim natahujem, som zvedava, ako to skonci...

Simonella

rob s tym nieco.. netrp potichu, ale povedz mu svoje pocity..
mojej kamaratky rodicia sa preto dokonca rozisli! jej otec bol tiez casto v lese s kamaratmi (tiez mal tu istu zalubu ako tvoj manzel) , na rodinu mu neostaval cas, vsetok zaberalo jeho "hobby".
casom po niekolkych dlhych rokoch, po tolkych hadkach a odcudzenia sa , sa jej rodicia rozisli lebo jej mama uz na to nemala nervy...
samozrejme nemusis dopadnut podobne, ale rob s tym nieco, ak ta to stve. ak ma rodinu tak mal by to urcite obmedzit. nemoze ist do lesa len raz za tyzden?

Simonella

rob s tym nieco.. netrp potichu, ale povedz mu svoje pocity..
mojej kamaratky rodicia sa preto dokonca rozisli! jej otec bol tiez casto v lese s kamaratmi (tiez mal tu istu zalubu ako tvoj manzel) , na rodinu mu neostaval cas, vsetok zaberalo jeho "hobby".
casom po niekolkych dlhych rokoch, po tolkych hadkach a odcudzenia sa , sa jej rodicia rozisli lebo jej mama uz na to nemala nervy...
samozrejme nemusis dopadnut podobne, ale rob s tym nieco, ak ta to stve. ak ma rodinu tak mal by to urcite obmedzit. nemoze ist do lesa len raz za tyzden?

hviezda01

kafik...on ich berie,ked ide von cez den,ale aj to sa neda vzdy,nakolko su deti bud v skole,alebo sa musia ucit....ale castejsie je vonku vecer,ked uz decka musia byt v postely

vebe

Hviezda, viem ze teoria je jedna vec a realita a hlavne ucinne riesenia je druha, ovela tazsia vec. Ty to budes mat vzdy tazsie, lebo budu vzdy s tebou aj deti, ale nepriek tomu. Skusila by som nasledovne. Prestan mu uz cokolvek vycitat, nehovor mu ako ma travit cas, potlac v sebe hnev a skus sa aspon navonok dostat nad vec (je to tazke, ale skus). Bud pokojna a organizuj si cas s detmi uplne ako keby tam muz nebol. Vyber sa s nimi na cely den prec, hoci aj na vylet do ineho mesta. neviem kde mate starych rodicov, chod s detmi k nim, prespite tam. Ako som povedala, budes to mat tazsie, lebo ist von s detmi je narocnejsie ako ist sama, ale zase deti davaju tomu vyletu zmysel. Nestaraj sa, ci je doma navarene, rob servis detom, ale nie muzovi.Nehadaj sa snim, ale tvar sa, ze ti to nevadi, ze je prec. Uvidis, mozno ho to zobudi, ak nie, tak potom ho nezobudi uz asi nic.
Vies to su kecy, ked ti hovori, ze mu na vas zalezi. Ak je to pravda, tak to nemusi hovorit, ale sa tak sprava. Bohuzial takto sa spravaju mnohi ludia k svojim detom, nedokazu sa vzdat svojich sportov, lezenia a co ja viem coho.Lebo sediet na zemi a sa hrat s detmi, to je casto narocnejsie, ako si nieco dokazovat na bicykli ci na skale, ci s puskou v ruke v lese. Som asi protivna, ale tak to je.

ta3

Pravdepodobne so mnou nebudete suhlasit, ale ja poviem, ze lepsie je ked ide do hory, ako keby isiel do krcmy alebo by zakasal, ber to takto, ze kolke zeny by boli stastne keby ich manzel chodil radsej do hory a malo by to potom menej drazdit, ono aj na tom vela zalezi, ci Tebe a detom tie jeho caste uniky sa snazi nejako vynahradit ked je doma, ak po inych strankach si s nim spokojna, napriklad, ze nepije, nevyzuruje, ked je doma tak pomoze, ked Vam to v posteli klape, potom by som z toho nerobila az taky vietor, idealne vztahy neexistuju, vsade sa nieco najde

kafe

Prečo nechce brať decká so sebou? Sú už dosť staré na to, aby zvládli aj dlhšiu túru, dokázali byť ticho, môže im ukázať stopovanie..

jajka001_

on ani nema zaujem, ten moj aspon aky taky ma,ten tvoj si ani neprizna ze sa deckam nevenuje
dotlacit ho k tomu nedotlacis moze ho jedine motivovat
nech sa deti k nemu tak nejak maju a same sa ho pytaju , ci ich nevezme - detskym ociam malokto dokaze odolat
muzi na vycitky reaguju opacne ako zeny , stiahnu sa do seba a urazia sa
alebo dalsi sposob, sprav si plan bez neho a jednoducho mu oznam ze niekam ides a deti mu nechaj nech sa im venuje / ty tiez nemas na vyber, tak uz nebud taka ohladuplna, on nie je