Antikoncepcia a strata chuti na sex

shakira

Ale HAK som musela tiež vysadit lebo som ostala z nej frigidna, tak zatial pouzívame kondom alebo lokalnu antikoncepciu.

shakira

A este ake praktiky Ines? Ved prerušovany sex je najnespolahlivejsia metoda a zliha kedykolvek....vsetky moje kamosky otehotneli prave takto

Iness

Tiež som mala taký problém, treba to prestať brať, veď sex sa dá krásne užiť aj bez chémie. Prerušovaný sex a iné praktiky sa časom naučíte a budete spokojní.

47474

ja som vyskusala 2 druhy HAK, a vlastne som ich ani nemusela uzivat, bo ma po nich uplne presla chut na sex. Teraz to riesime kondomom... Aj ked to s nim nie je ono, ale vzdy lepsie ako nic :)

janula1

Bola som v podobnej situácii a napravilo sa to až keď som ju prestala brať. Doktor povedal, že treba zmeniť antikoncepciu, ale ja ju už radšej nechcem. Od jednej som vracala, od druhej ma príšerne bolela hlava a od tretej som úplne stratila chuť na sex. Bolo to hrozné. Radšej manžel používa ochranu. To tiež nie je ideálne, ale lepšie.

monika.a

aj ja mam ten problem..prosim help...mne to vobec nechyba..kebyze to nechcel moj chalan tak ja iniciatorkou nie som..co niekedy bol presny opak...heeeeeeeeeeeeelp meeeeeee

mishell

gynekológ mi poradil aby som užívala vitamín B6 a tak ho užívam a stále necítim zmenu, mám picit, že je to stále o tom istom